Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι η 16χρονη μαθήτρια που κρεμάστηκε στην Γλυφάδα! Τα σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook (photos)

29 Μαρτίου 2017 15:40
Αυτή είναι η 16χρονη μαθήτρια που κρεμάστηκε στην Γλυφάδα! Τα σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook (photos)

Δεν μπορεί κανείς να μείνει ασυγκίνητος βλέποντας τη φωτογραφία με την οποία το 2ο Λύκειο Γλυφάδας αποχαιρέτησε την αγαπημένη του 16χρονη μαθήτρια, Ίριδα, που βρέθηκε απαγχονισμένη με μαντίλι στο δωμάτιό της, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου

Το σχολείο της, στην επίσημη ιστοσελίδα του, έχει δημοσιεύσει τη φωτογραφία ενός λευκού περιστεριού στον ουρανό, με τίτλο «Αντίο» και τη λεζάντα «Καλό σου ταξίδι Ίριδά μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Νεκρός άνδρας σε τροχαίο!

Το κορίτσι φαινόταν πολύ χαρούμενο, ισορροπημένο και δημοφιλές, με παρέες και φίλους. Ξαφνικά, όμως, βρέθηκε απαγχονισμένo. Η τοπική κοινωνία αδυνατεί να πιστέψει τον ξαφνικό τραγικό χαμό ενός παιδιού δικού της.

Τη 16χρονη βρήκε κρεμασμένη από τη ντουλάπα η μητέρα της, γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Facebook: Η τρομερή αλλαγή στο chat του messenger που έχει ξετρελάνει όλους τους χρήστες!

Η αστυνομία ερευνά εξονυχιστικά αν πρόκειται για αυτοκτονία ή αν το κορίτσι έπαιζε κάποιο διαδικτυακό –θανάσιμο- παιχνίδι, που έχει στερήσει τη ζωή από δεκάδες εφήβους τα τελευταία χρόνια.

Οι υποψίες της αστυνομίας περιστρέφονται γύρω από ένα μυστηριώδες «παιχνίδι πνιγμού» (chocking game, όπως είναι ευρέως διαδεδομένο), που ευθύνεται για δεκάδες θανάτους εφήβων σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Τζαμάικα απαγορεύονται οι γκέι! Τους μαχαιρώνουν, τους πετάνε οξύ, τους καίνε ζωντανούς κι αναγκάζονται να ζουν στους υπονόμους (photos + video)

Αναμένονται τα πορίσματα της αστυνομίας από τις έρευνες στον προσωπικό υπολογιστή της 16χρονης Ίριδας, που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Η τελευταία πράξη του δράματος για την 16χρονη Ίριδα θα παιχτεί σήμερα, Τετάρτη, στις 16:00, στον Άγιο Νικόλαο Γλυφάδας.

Πηγή: Star.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share