Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έσκασε τώρα: Πληροφορίες για Έλληνες εμπλεκόμενους στην χθεσινή αιματοχυσία του Λονδίνου!

23 Μαρτίου 2017 13:35
Έσκασε τώρα: Πληροφορίες για Έλληνες εμπλεκόμενους στην χθεσινή αιματοχυσία του Λονδίνου!

Ανάμεσα στους σαράντα τραυματίες από τη χθεσινή επίθεση στο Λονδίνο είναι και δύο Ελληνες, σύμφωνα με τις νέες λεπτομέρειες που αποκάλυψε στη βρετανική Βουλή η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Όπως τόνισε η κυρία Μέι, υπάρχει όριο στην ενημέρωση που μπορεί να κάνει για τις επιθέσεις, καθώς η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη. Ωστόσο εξήγησε ότι μπορεί να αναφέρει τα βασικά δεδομένα. Σύμφωνα με αυτά, ο δράστης οδήγησε το αυτοκίνητό του προς τους πεζούς που βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Γυρνάει το μάτι του Ντάνου στο σημερινό επεισόδιο – Πλακώνεται στο συμβούλιο με τον Χανταμπάκη και φεύγει… (video)

Ειδικότερα η Τερέζα Μέι δήλωσε: «Στις 2:40 περίπου χθες, ένας δράστης οδήγησε το όχημά του με ταχύτητα πάνω σε αθώους πεζούς που διέσχιζαν τη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, σκοτώνοντας δύο ανθρώπους και τραυματίζοντας περίπου 40.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - ντοκουμέντο: Να ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor απόψε! (Video)

Εκτός από τους 12 Βρετανούς που εισήχθησαν στο νοσοκομείο, γνωρίζουμε ότι ανάμεσα στα θύματα περιλαμβάνοντα τρία παιδιά από τη Γαλλία, δύο Ρουμάνοι, τέσσερις Νοτιοκορεάτες, ένας Γερμανός, ένας Πολωνός, ένας Ιρλανδός, ένας Κινέζος, ένας Ιταλός, ένας Αμερικανός και δύο Έλληνες. Είμαστε σε στενή επικοινωνία με τις κυβερνήσεις των χωρών όλων όσων επηρεάστηκαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πιο "καυτή" ξανθιά του Deal κατατρόπωσε τον τραπεζίτη και μάγεψε το ανδρικό κοινό! (video)

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται τρεις μαθητές του γαλλικού λυκείου Saint-Joseph του Κονκαρνό που είχαν πάει εκδρομή στη βρετανική πρωτεύουσα. Όσον αφορά στους Νοτιοκορεάτες τραυματίες, πρόκειται για τουρίστες οι οποίοι τραυματίσθηκαν κατά τον πανικό που κατέλαβε το πλήθος μετά την επίθεση με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο, από τους 40 τραυματίες, 2 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share