Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Αυτή είναι η Ισπανίδα δασκάλα που σκοτώθηκε στο τρομοκρατικό χτύπημα του Λονδίνου!

23 Μαρτίου 2017 12:17
Τραγικό: Αυτή είναι η Ισπανίδα δασκάλα που σκοτώθηκε στο τρομοκρατικό χτύπημα του Λονδίνου!

Ένα από τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε χθες στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, απέναντι από το Μπιγκ Μπεν,μπροστά από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο, ταυτοποιήθηκε από τις αρχές. Σύμφωνα με την standard, πρόκειται για την ισπανίδα δασκάλα Aysha Frade, μητέρα δυο παιδιών, η οποία εργαζόταν σε κολέγιο της βρετανικής πρωτεύουσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο - ντοκουμέντο: Να ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor απόψε! (Video)

Από την επίθεση, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περίπου 40 άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν ένας γενειοφόρος και μαυροντυμένος άνδρας έριξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω στο πλήθος που βρισκόταν στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, απέναντι από το Μπιγκ Μπεν, πριν μαχαιρώσει μέχρι θανάτου έναν αστυνομικό στην προσπάθειά του να διεισδύσει μέσα στο κοινοβούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Γυρνάει το μάτι του Ντάνου στο σημερινό επεισόδιο – Πλακώνεται στο συμβούλιο με τον Χανταμπάκη και φεύγει… (video)

Η 43χρονη δασκάλα ήταν ανάμεσα στα τέσσερα θύματα και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα αφήνει πίσω της τα δυο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 8 και 11. Πιστεύεται ότι η άτυχη γυναίκα σκοτώθηκε καθώς πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Η οικογένεια της Frade έλκει την καταγωγή της από την περιοχή Betanzos κοντά στην πόλη της Γαλικίας, Λα Κορούνια. Η ίδια γεννήθηκε στο Λονδίνο και ζούσε στην πόλη με τον σύζυγό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Με ποιον πίνει καφέ η... πρώην κυρία Κυριακού! (Photo)








 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share