Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Τραγικό! Δύο μέρες πριν χάσει την ζωή του ο Νικόλας Διακουρτής είχε κληθεί από την αστυνομία για...!

9 Νοεμβρίου 2016
Τραγικό! Δύο μέρες πριν χάσει την ζωή του ο Νικόλας Διακουρτής είχε κληθεί από την αστυνομία για...!
Follow us on Google News

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τα συναισθήματα, καθώς η απώλεια ενός νέου ανθρώπου ίσως και να μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν... συνέτρεχαν πολλά ακόμα "αν" τα οποία όμως δεν έγιναν πράξεις με αποτέλεσμα η μοίρα του νεαρού Νικόλα να σφραγιστεί

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα το Themaonline, μόλις δυο ημέρες πριν από το τραγικό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον Αστρομερίτη, με θύμα τον οδηγό μηχανής Νικόλα Διακουρτή, ο νεαρός είχε κληθεί από την Αστυνομία προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις λόγω επίδειξης επικίνδυνης οδικής συμπεριφοράς.

Πληροφορίες προερχόμενες από το χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, ο 20χρονος Νικόλας είχε κληθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του που τον συνόδευε στον Αστυνομικό Σταθμό Αστρομερίτη όπου τους έγιναν συστάσεις για τον τρόπο με τον οποίο οδηγούσε την μοτοσικλέτα, με την οποία και ανέπτυσσε ιλιγγίωδη ταχύτητα.

Δείτε επίσης: Έγινε ξεφτίλα! Η απαράδεκτη ενέργεια της Χίλαρι Κλίντον που σόκαρε τους πάντες! (Photos)

Δεν πέρασαν ωστόσο δυο εικοσιτετράωρα και η κυπριακή άσφαλτος διψούσε για περισσότερο αίμα, με τον 20χρονο Νικόλα να χάνει την ζωή του, καθώς συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα οδηγούμενο από 57χρονο.

Την στιγμή που οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται ακόμα υπό διερεύνηση κανείς δεν μπορεί να επιρρίψει ευθύνες στον πρόωρα και αδικοχαμένο Νικόλα, ωστόσο, δυστυχώς υφίστανται οι ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανότατα και πάλι είχε αναπτύξει πέραν του ορίου ταχύτητα, μειώνοντας τους χρόνους αντίδρασης του ιδίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share