Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό το μωράκι γεννήθηκε με «πρησμένο» κεφάλι, όταν οι γιατροί το είδαν 6 χρόνια μετά δεν πίστευαν στα μάτια τους! (photos+video)

1 Νοεμβρίου 2016
Αυτό το μωράκι γεννήθηκε με «πρησμένο» κεφάλι, όταν οι γιατροί το είδαν 6 χρόνια μετά δεν πίστευαν στα μάτια τους! (photos+video)

Η Jillian ήταν ενθουσιασμένη όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος και περίμενε αγοράκι. Ωστόσο, ο ενθουσιασμός της γρήγορα μετατράπηκε σε ανησυχία, όταν ο γιος της, ο Robert, είχε διαγνωστεί με υδροκέφαλο στις 19 εβδομάδες κύησης.

O υδροκέφαλος είναι μία δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια που οδηγεί σε συσσώρευση υγρών στον εγκέφαλο, και μπορεί να προκαλέσει πρήξιμο του κεφαλιού του μωρού έως και τρεις ή τέσσερις φορές από το κανονικό του μέγεθος.

Οι γιατροί είχαν πει πολλές φορές στην Jillian να τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Ακόμα και αν ο Robert μπορούσε να επιβιώσει, της είπαν ότι θα ζήσει ελάχιστα και ότι θα έχει κακή ποιότητα της ζωής.

Δείτε επίσης: Πέρασε τον κολλητό του για αγριογούρουνο και τον σκότωσε! Απίστευτη τραγωδία στα Ιωάννινα

Αλλά η Jillian ήταν ανένδοτη. Χρειάστηκαν πολλές προσευχές, πολλές αγκαλιές, και τεράστια υποστήριξη από τους δικούς της για να αποδείξει στους γιατρούς ότι είχαν λάθος.

Σήμερα, ο Robert είναι έξι χρονών και είναι μαθητής της πρώτης τάξης. Είναι πολύ έξυπνος και λατρεύει να παίζει πιάνο. Παρά το γεγονός ότι έχει αναπτυξιακές καθυστερήσεις, η Jillian λέει ότι διαβάζει, μετράει, και γνωρίζει όλα τα ζώα, τα σχήματα και τα χρώματα.

Ο Robert έχει υποστεί αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις στον εγκέφαλο, αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται κάθε μέρα.

Δείτε την ιστορία του Robert παρακάτω.

Οι γιατροί είπαν Jillian να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, αλλά εκείνη αρνήθηκε.



Ο Robert είχε διαγνωστεί με υδροκέφαλο στις 19 εβδομάδες κύησης.

Οι γιατροί είπαν ότι ακόμη και αν κατάφερνε να επιβιώσει, κάτι που θεωρούσαν απίθανο, θα είχε κατά πάσα πιθανότητα κακή ποιότητα ζωής…

… Αλλά έξι χρόνια αργότερα, ο Robert έχει αψηφήσει όλες τις πιθανότητες.



Σήμερα, ο Robert είναι έξι χρονών και πηγαίνει στην πρώτη τάξη. Είναι ένα χαρούμενο αγόρι που αγαπάει τη μουσική.

Με την προσευχή, την ιατρική φροντίδα, την αγάπη, ο Robert συνεχίζει να έχει απίστευτη πρόοδο.

“Αυτή τη στιγμή κινείται με τη βοήθεια μιας αναπηρικής καρέκλας και ενός περιπατητή,” είπε η Jillian. “Είναι πολύ δυναμικό παιδί και θέλει να κινείται μόνος του. Νευριάζει όταν προσπαθούν οι άλλοι να τον σπρώξουν!”

Δείτε τον μικρό Robert στο βίντεο του Athensmagazine.gr:



 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share