Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Απρόβλεπτη εξέλιξη στη δίκη της μικρής Άννυ! Τι συνέβη;

21 Σεπτεμβρίου 2016
Απρόβλεπτη εξέλιξη στη δίκη της μικρής Άννυ! Τι συνέβη;

Την οργή του Προέδρου της έδρας προκάλεσαν τα όσα διαδραματίσθηκαν σήμερα στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας και του τεμαχισμού της 4χρονης Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα. Ο Πρόεδρος ζήτησε να διακοπεί η δίκη για την Παρασκευή.

Αποτέλεσμα εικόνας για μικρή Άννυ

Στην έναρξη της διαδικασίας η Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος του Νικολάι Αχμέντοφ, που κατηγορείται μαζί με τον πατέρα της μικρής Σάββα Μπακαρτζιεβ ότι την σκότωσαν και την τεμάχισαν, δήλωσε ότι παραιτείται από την υπόθεση.

"Μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτησή μου από την υπεράσπιση του Νικολάι Αχμέντοφ", ανέφερε σε επιστολή της που αναγνώστηκε από την έδρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για μικρή Άννυ

Όταν το δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να διορίσει νέο συνήγορο για τον Νικολάι, η κυρία Παναγοπουλου χαιρέτησε τον πρώην εντολέα της, ο οποίος μάλιστα της έδωσε ένα φιλί. Η κα Παναγοπούλου πάντως σε συζήτηση της με τους δημοσιογράφους αποδέχτηκε οτι "κάτι άλλαξε" χωρίς να δώσει όμως περισσότερες διευκρινίσεις.

Νωρίτερα ο Νικολάι δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν επιθυμεί συνήγορο ωστόσο το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε διορισμό. Έτσι, μετά από ολιγόλεπτη διακοπή το δικαστήριο διόρισε νέο συνήγορο απο τον κατάλογο, ο οποίος και αποδέχτηκε τον διορισμό του.

Αποτέλεσμα εικόνας για μικρή Άννυ

Όμως, ο κατηγορούμενος δήλωσε: "Αποδέχομαι τον δικηγόρο γι' αυτή την συνεδρίαση, αλλα θα διορίσω δικό μου στην επόμενη". Αυτό, προκάλεσε την έκρηξη του Προέδρου της έδρας. "Δεν παίζουμε εδώ. Είναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να αλλάζετε γνώμη κάθε δύο λεπτά", είπε!

Αποτέλεσμα εικόνας για μικρή Άννυ

Μετά από αυτήν την απρόβλεπτη εξέλιξη το δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή όταν αναμένεται να διευκρινιστεί τι θα γίνει με την υπεράσπιση του Νικολάι.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr

Χαμός στην Πάτρα: Μπήκε στο σπίτι και είδε όλες τις βρύσες ανοιχτές! Η εξήγηση που πάγωσε τον ιδιοκτήτη...


Κάνει θαύματα: Ο συνδυασμός μελιού και σόδας θεραπεύει ακόμη και τις πιο σοβαρές ασθένειες!

Γιατί οι Γιαπωνέζες είναι αδύνατες και ζουν πολλά χρόνια; Μόλις μάθαμε το μυστικό τους, πάθαμε σοκ!

Δέκα μυστικά και κόλπα με χτενίσματα για να φαίνεστε τουλάχιστον πέντε χρόνια νεότερη!Τα καλύτερα της ημέρας

Προσοχή: Δεμένα τα πλοία για 48 ώρες!


Βίντεο σοκ: Οδηγός βιάστηκε να κατέβει από το πλοίο και κατέληξε στη θάλασσα!

Δεν έχει ξαναγίνει! Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air τις πλαστικές της Ελένης Μενεγάκη!

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του πασίγνωστος σκηνοθέτης!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share