Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη - σοκ: Να πού ήταν ο μικρός Βασίλης πριν τη μοιραία "βουτιά θανάτου"! Λεπτομέρειες που συγκλονίζουν!

20 Ιουνίου 2016
Αποκάλυψη - σοκ: Να πού ήταν ο μικρός Βασίλης πριν τη μοιραία

Πάνω από σαράντα μέτρα ήταν το ύψος που έπεσε ο άτυχος Βασίλης Σκανδάλης σύμφωνα με τον επικεφαλής της επιχείρησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, υποστράτηγο, Νικόλαο Νικολακόπουλο.

Σύμφωνα με τα δήλωσε στο protothema.gr o κ. Νικολακόπουλος το παιδί την ώρα του μοιραίου γεγονότος βρισκόταν ακριβώς πίσω από τον πατέρα του περνώντας το δυσκολότερο σημείο της διαδρομής ενώ πιο μπροστά περπατούσε η μητέρα του.

«Αυτό που εμείς μάθαμε είναι ότι το παιδί παραπάτησε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό. Το παιδί μάθαμε ότι ήταν πίσω από τον πατέρα και η μάνα προπορευόταν πιο μπροστά, δεν ξέρουμε ακριβώς. Και στον πατέρα φώναξαν ότι έπεσε το παιδί. Αυτό μας είπαν. Το παιδί έπεσε στο κενό μεταξύ ραγών και λαμαρίνας» είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλονισμένος και ο ίδιος υπογράμμισε ότι το παιδί από το σημείο που γλίστρησε έως το σημείο που εντοπίστηκε μέσα στο νερό ήταν περισσότερο από σαράντα μέτρα βάθος και καθ'όλη την διάρκεια της πτώσης του χτυπούσε σε εξοχές βράχων.



«Δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβει κάποιος το παιδί. Το παιδί έπεσε σε βάθος δέκα μέτρων σε μια εξοχή βράχου μετά από εκεί πήγε άλλα δεκαπέντε μέτρα κάτω ενώ στον αέρα βρήκε σε άλλον βράχο. Και από εκεί έπεσε άλλα εικοσιπέντε μέτρα και κατέληξε σε νερό. Δηλαδή από το σημείο που το παιδί γλίστρησε μέχρι και το νερό που βρέθηκε ήταν πάνω από σαράντα μέτρα. Ήταν στον αέρα και το παιδί χτύπαγε μια από εδώ και μια από εκεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε πως στο σημείο παρόλο που υπάρχει πινακίδα η οποία απαγορεύει την διέλευση ανθρώπων, ο κόσμος περνάει αδιαφορώντας για τον επικείμενο κίνδυνο του σημείου. «Στο σημείο υπάρχει πινακίδα που απαγορεύει τη διέλευση αλλά περνάνε χιλιάδες άνθρωποι» είπε.

Ταραγμένος και ο ίδιος από το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο μιλώντας στο protothema.gr υπογράμμισε ότι και ο ίδιος όταν έφτασε στο σημείο που γλίστρησε το παιδί, τρόμαξε από το χάος κάτω από τα πόδια του.

«Στο σημείο που βρέθηκε το άτυχο παιδί δεν έχει πατήσει ποτέ άνθρωπος το πόδι του. Δεν μπορεί να κατέβει άνθρωπος εκεί εάν δεν έχει φυσική δύναμη και θάρρος, ούτε δεμένος όπως κατεβήκαμε εμείς. Όποιος έχει πέσει μέσα εκεί ειδικά στη διάρκεια του πολέμου δεν έχει βρεθεί ποτέ κανείς. Εγώ που είμαι πυροσβέστης φοβήθηκα το σημείο αυτό, είναι χάος κάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γι αυτό πέθανε το αγγελούδι: Τι έδειξε η νεκροψία για τον 9χρονο που βρήκε τραγικό θάνατο στον Βουραϊκό

«Είμαι κουτσή και…»: Ραγίζουν καρδιές τα συγκλονιστικά μηνύματα της Μίνας Αρναούτη. Τι γράφει στο Facebook, μέσα από το νοσοκομείο ανήμερα των γενεθλίων της

«Είμαι ανίκανος»: Σπαράζει ο πατέρας του 9χρονου Βασίλη, που βρέθηκε νεκρός στον Βουραϊκό

Ζώδια εβδομάδας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους, από 20- 27 Ιουνίου 2016!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share