Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Η πιο ξεχωριστή πρόταση γάμου έγινε… στην Κρήτη! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε

17 Μαΐου 2016
Η πιο ξεχωριστή πρόταση γάμου έγινε… στην Κρήτη! Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Χρώμα που διοργάνωσε ο σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ. Αρκαλοχωρίου. Περισσότεροι από 3.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο Εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου το Σάββατο 14 Μαΐου όπου μετά από μια χρωματιστή διαδρομή 5 χιλιομέτρων βρέθηκαν στον τερματισμό πολύχρωμοι!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Οι 3.000 χαμογελαστοί συμμετέχοντες κάθε ηλικίας απέδειξαν ότι ο αθλητισμός μπορεί να συνδυαστεί με την διασκέδαση και την ευτυχία καθώς όπως γνωρίζουμε το τρέξιμο ενισχύει την διάθεσή και πυροδοτεί την παραγωγή ενδορφίνης, της ορμόνης που ελέγχει τις αισθήσεις. Οι άνθρωποι μετά το τρέξιμο έχουν υψηλά ποσοστά ενδορφίνης με αποτέλεσμα να αισθάνονται ευτυχείς.

Πιο χαρούμενη από όλους, έφυγε από το Αρκαλοχώρι η Δέσποινα Παπαδάκη η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Μιχάλη Αφορδακό πάνω στη σκηνή της διοργάνωσης. Ο γνωστός προπονητής μεγάλων αποστάσεων Μιχάλης Αφορδακός μετά από ένα καλοστημένο σχέδιο από τους διοργανωτές , έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, μπροστά σε 3000 κόσμο που παρότρυνε την Δέσποινα να πει το ΝΑΙ!

Η συγκινητική στιγμή όπως καταγράφηκε από τις κάμερες… Δείτε τις στο Athensmagazine.gr:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το γνώριζες αυτό; Πώς είναι το πέος ενός παρθένου άνδρα και το "πετσάκι";Τα Ζώδια σήμερα 17/05/2016 by MagicF’Ariel!Κλείνουν τα Mikel: Τι συμβαίνει με την αλυσίδα; Δείτε που μπήκε το πρώτο λουκέτο!

Κλείνουν τα Mikel: Τι συμβαίνει με την αλυσίδα; Δείτε που μπήκε το πρώτο λουκέτο!Οι πολύ τολμηρές φωτογραφίες της Μίνας Αρναούτη: Η σαμπάνια, η ακριβή ζωή και οι προκλητικές πόζες

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share