Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ότι πιο συγκινητικό θα δεις σήμερα: Νεαρή μητέρα βρήκε παρατημένο μωράκι και το θήλασε!

16 Μαΐου 2016
Ότι πιο συγκινητικό θα δεις σήμερα: Νεαρή μητέρα βρήκε παρατημένο μωράκι και το θήλασε!

Μια άκρως συγκινητική σκηνή εκτυλίχθηκε στους δρόμους ενός χωριού κοντά στην πόλη Σενιάνγκ στην Κίνα, όπου μια γυναίκα βρήκε ένα μωράκι που το είχαν παρατήσει σε μια κούτα στο δρόμο και το φρόντισε θηλάζοντάς το επί τόπου!

Η γυναίκα για την οποία έγινε μόνο γνωστό ότι είναι 26 χρονών και είναι κι αυτή μητέρα.

Το μωράκι το άκουσε να κλαίει μια γυναίκα που εργαζόταν σε μια εταιρεία απέναντι από το σημείο που είχαν παρατήσει το μωρό, ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο ήταν τυλιγμένη στις κουβέρτες της και δίπλα είχε λίγο γάλα και 100 γιούαν, περίπου δηλαδή 15 ευρώ. Το μωρό έκλαιγε πολύ και φαινόταν πεινασμένο.

Οι περαστικοί αμέσως συγκεντρώθηκαν και ανάμεσά τους βρισκόταν και μια νέα μητέρα, η οποία χωρίς δισταγμό πήρε το μωρό στα χέρια της, κάθισε κάτω και άρχισε το θηλάζει.

Σύντομα έφτασε στο σημείο και η αστυνομία, η οποία μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο καθώς υπάρχει πιθανότητα να πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και άλλες ασθένειες. Η υπόθεση διερευνάται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτσι θα εξαφανίσετε το κοιλιακό πάχος γρήγορα και αποτελεσματικά!



Διαδώστε το! Συγκλονίζει το νέο θαύμα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου! Τι συνέβη;



Έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ! Ποιοι το δικαιούνται;



«Νόμιζα ότι είχα πάθει υπερκόπωση, αλλά είχα βγάλει όγκο! » - Πασίγνωστος Έλληνας σοκάρει και μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του!


 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share