Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη - βόμβα: Η μεγάλη αλήθεια στην υπόθεση Παντελίδη που τα ανατρέπει όλα! Διαβάστε στο athensmagazine.gr αυτό που κανείς μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να πει!

16 Μαΐου 2016
Αποκάλυψη - βόμβα: Η μεγάλη αλήθεια στην υπόθεση Παντελίδη που τα ανατρέπει όλα! Διαβάστε στο athensmagazine.gr αυτό που κανείς μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να πει!

Καθημερινά διαψεύδεται κάτι από όσα ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες γνωστό για την υπόθεση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη και πλέον τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, τόσο για τα αίτια, όσο και για τις συνθήκες του τρακαρίσματος.

Το μόνο σίγουρο για την ώρα, είναι ότι στην κατάθεσή της η Φρόσω είχε πει ψέματα, αναφορικά με το δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν, αφού όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν το Σάββατο, η Φρόσω ήταν στο ίδιο δωμάτιο στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης έπαιζε χαρτιά, δίπλα του και σίγουρα είχε απόλυτο έλεγχο για το τι συνέβαινε!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Κανείς δεν παίζει χαρτιά μεθυσμένος!

Μάλιστα, αυτό που κανείς δεν έχει πει μέχρι σήμερα και όσοι έχουν παίξει χαρτιά, σίγουρα το γνωρίζουν, είναι πως κανείς δεν γίνεται να παίζει χαρτιά επί ώρες και μάλιστα ένα παιχνίδι σαν το πόκερ, που απαιτεί διαύγεια εγκεφαλική και καθαρό μυαλό, αν είναι μεθυσμένος.

Μάλιστα, όχι μόνο δεν γίνεται να είναι μεθυσμένος κάποιος που παίζει χαρτιά, αλλά κυρίως, ακόμα κι αν είναι μεθυσμένος ή έστω απλά ζαλισμένος, αν εμπλακεί στο παιχνίδι για ώρα, τότε η μέθη σταδιακά τον εγκαταλείπει, καθώς είναι αυτή μία φυσική άμυνα του εγκεφάλου προκειμένου να καθαρίσει και να σκεφτεί λογικά πάνω στο παιχνίδι.

Άλλωστε, οι φωτογραφίες το καταδεικνύουν ξεκάθαρα: Το ύφος του Παντελίδη σε αυτές είναι απόλυτα νηφάλιο, φαίνεται σοβαρός, ανέκφραστος και χωρίς την παραμικρή αλλοίωση στα χαρακτηριστικά ή στο χρώμα της ώχρας του προσώπου του!

Χάθηκε η αξιοπιστία

Εκείνο, λοιπόν, που προκαλεί σοβαρές υποψίες πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχε πει στην κατάθεσή της η Φρόσω, είναι το μεγάλο ψέμα που είπε σχετικά με το δωμάτιο που βρισκόταν όσο ο Παντελής έπαιζε.

Πλέον, ο δείκτης αξιοπιστίας της έχει πέσει κατακόρυφα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί οτιδήποτε έχει ειπωθεί και θεωρούμε ως δεδομένο μέχρι σήμερα, να μην ισχύει.

Γιατί να οδηγούσε όντως τελικά ο Παντελίδης;;; Πολλές φήμες κυκλοφορούσαν μέχρι λίγο καιρό πριν, πως ο Παντελίδης δεν ήταν ο οδηγός, αφού δεν έβγαλαν εκείνον από τη θέση του οδηγού οι τραυματιοφορείς.

Αυτές οι υποψίες πλέον ενισχύονται και γίνονται βάσιμες και κάθε μέρα που περνάει χωρίς κανείς να γνωρίζει την απόλυτη αλήθεια, μεγαλώνει η αγωνία όλων για το τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ!

Οργή λαού, αλάνθαστο κριτήριο

Μετά τις αποκαλύψεις αυτές, ο κόσμος και συγκεκριμένα οι θαυμαστές του Παντελίδη, έχουν εξαγριωθεί. Σας μεταφέραμε τις προηγούμενες δυο μέρες την οργή στα social media εναντίον της Φρόσως -κατά κύριο λόγο- και δευτερευόντως της Μίνας, που μεταφράζεται σε σχόλια υβριστικά εναντίον τους.

Ο κόσμος δεν κάνει λάθος. Το ένστικτο του λαού είναι αλάνθαστο και είναι γεγονός πως από την αρχή της έρευνας για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ, η πλειοψηφία του κόσμου δεν έβλεπε με καλό μάτι τις δυο κοπέλες και την παρουσία τους στο αυτοκίνητο μαζί με τον Παντελή. Δεν σημαίνει αυτό, φυσικά, πως αφού το λέει ο κόσμος είναι και σωστό, ωστόσο πουθενά δεν υπάρχει καπνός χωρίς έστω λίγη φωτιά...

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκτακτο επίδομα 1.000 ευρώ από τον ΟΑΕΔ! Ποιοι το δικαιούνται;



Τον βρήκαμε! Δείτε πώς είναι σήμερα και τι κάνει ο μαθητής που έκραζε τις Πανελλήνιες το 1997



Βόμβα! Ξανά μαζί Μενεγάκη- Λάτσιος! Όλο το παρασκήνιο...



Τεράστιο σκάνδαλο με τις Πανελλήνιες! Διαβάστε στο AthensMagazine.gr όλο το καυτό ρεπορτάζ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share