Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χίλια μπράβο: Το εστιατόριο που έβγαλε ψυγείο στο δρόμο και χαρίζει σε όσους έχουν ανάγκη το φαγητό που μένει κάθε μέρα! (PHOTOS)

15 Μαΐου 2016
Χίλια μπράβο: Το εστιατόριο που έβγαλε ψυγείο στο δρόμο και χαρίζει σε όσους έχουν ανάγκη το φαγητό που μένει κάθε μέρα! (PHOTOS)

Τα εστιατόρια πετάνε μεγάλες ποσότητες τροφίμων στους κάδους απορριμμάτων ενώ θα μπορούσε να δοθεί σε ανθρώπους.

Πρόσφατα, μεγάλες εταιρείες άλλαξαν την πολιτική όσον αφορά στα περισσευούμενα τρόφιμα. Μια πρωτότυπη ιδέα για να μειωθεί το φαινόμενο της σπατάλης στα εστιατόρια έδωσε η Minu Pauline ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Ινδία.

Η ιδιοκτήτρια στο Κότσι της Ινδίας, όταν είδε μια άστεγη γυναίκα να τρώει από τον κάδο σκουπιδιών ήξερε πως έπρεπε να κάνει κάτι.

Συνειδητοποιώντας πως το εστιατόριο της είχε πολλά τρόφιμα που περίσσευαν και πεταγόντουσαν κάθε βράδυ στα σκουπίδια, αποφάσισε να βγάλει ένα ψυγείο στο δρόμο, γεμάτο με τέτοια φαγητά.

Είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας και ο καθένας είναι ελεύθερος να το χρησιμοποιήσει.

Το ψυγείο ημερησίως προσφέρει περίπου 75-80 μερίδες φαγητού. Εκτός από το εστιατόριο της Minu Pauline, πολλά φαγητά προέρχονται από δωρεές άλλων εστιατορίων και ανθρώπων που αγκάλιασαν την ιδέα της.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Tα παράτησε όλα και έγινε... Η νέα επαγγελματική δραστηριότητα της Νατάσας Παζαΐτη

Σοκ: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο του Παντελίδη μαζί με Αρναούτη και Κυριάκου λίγα λεπτά πριν το τροχαίο!!!

Απίστευτο κράξιμο: Η Νωαίνα του X-Factor σοκάρει με ένα σκανδαλώδες ποστάρισμα! "Κοίταζα τους συμπαίκτες μου με ζήλια, φόβο και αλαζονεία"

Ο πιο μάγκας κομμωτής του πλανήτη: Δείτε τί έκανε για ένα αυτιστικό παιδάκι και υποκλιθείτε! (PHOTOS)

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share