Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022

Δήλωση - φωτιά: "Η Μαρία-Ειρήνη είναι παιδί του..." - Μεγάλη αποκάλυψη του δικηγόρου των γονιών της Μαρίας-Ειρήνης...

6 Μαΐου 2016
Δήλωση - φωτιά:

«Δηλώνω ότι όλα αυτά είναι ψέματα. Πρόκειται για μια οικογένεια πολύ δεμένη. Τονίζω πως είναι γεννημένα σε γάμο και τα δύο παιδιά, επειδή ειπώθηκε ότι ενδέχεται να μην είναι παιδί του Αντωνίου η Μαρία. Μια οικογένεια που ζει σε απόλυτη αρμονία με παππού, γιαγιά, θείους στην ίδια γειτονιά», είπε στους δημοσιογράφους ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισης της οικογένειας, Κώστας Τζινάκος.Μία δήλωση, που ασφαλώς ξεκαθαρίζει την υπόθεση της πατρότητας της μικρής, ωστόσο πλέον το θέμα παίρνει μεγαλύτερη έκταση, αφού οι φήμες για το κύκλωμα εμπορίας παιδιών και οργάνων φουντώνουν!

Αναβολή στη δίκη

Κατά τα άλλα, η δίκη τους ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου, λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Παράλληλα, για σήμερα στις 12 το μεσημέρι είχε οριστεί από την Εισαγγελία Ανηλίκων η επίσκεψη της κοινωνικής λειτουργού στο σπίτι της οικογένειας, ώστε να κριθεί αν είναι κατάλληλο να επιστρέψει σε αυτό η μικρή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: €KINISSI

Από την πλευρά τους, οι γονείς της 4χρονης κατέθεσαν χθες Πέμπτη μήνυση κατά αγνώστων για αρπαγή ανηλίκου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Top 4: Οι καλύτερες προτάσεις για οικογενειακή απόδραση για αυτό το Σαββατοκύριακο!"Είσαι τ' άλλο μου μισό, χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω"! Οδύνη και σπαραγμός για την 22χρονη Ρία που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωήΖώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο (06-08/05)!Αναβολή στη δίκη των γονιών της μικρής Μαρίας - Ειρήνης! Δείτε τι ακριβώς συμβαίνει

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share