Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Τα αγαπάω σαν παιδιά μου!": Ο ιδιοκτήτης των φονικών ροτβάιλερ σπάει τη σιωπή του και συγκλονίζει!

6 Μαΐου 2016

Διαβάστε τι είπε χθες το βράδυ… ο 71χρονος !Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα Ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο στην Κοζάνη, ανήμερα του Πάσχα, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά σχετικό άρθρο.

Για πρώτη φορά, αρκετές ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό, ο ιδιοκτήτης των Ροτβάιλερ μιλάει για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αυλή του σπιτιού του και δηλώνει συντετριμμένος.«Είμαι συντετριμμένος. Τα πέντε Ροτβάιλερ ήταν στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού και τα τρία σε χώρο φυλασσόμενο στην πίσω πλευρά. Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε», είπε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT 1.

Για τη στιγμή της επίθεσης των σκυλιών ανέφερε χαρακτηριστικά «πώς άνοιξε η πόρτα. Όταν ακούσαμε τις φωνές του παιδιού τρέξαμε να δούμε τι συμβαίνει κι αμέσως με ένα ξύλο απομάκρυνα τα σκυλιά».

«Τα 8 ροτβάιλερ προέκυψαν από 2 αναπάντεχες γέννες. Τα αγαπάω πολύ τα σκυλιά και γι’ αυτό δεν θέλησα να τα αποχωριστώ. Αν ήμουν έμπορος θα τα πουλούσα όσο ήταν μικρά. Τα αγαπάω σαν παιδιά μου», κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Top 4: Οι καλύτερες προτάσεις για οικογενειακή απόδραση για αυτό το Σαββατοκύριακο!



"Είσαι τ' άλλο μου μισό, χωρίς εσένα δεν μπορώ να ζήσω"! Οδύνη και σπαραγμός για την 22χρονη Ρία που έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή



Ζώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για το τριήμερο (06-08/05)!



Αναβολή στη δίκη των γονιών της μικρής Μαρίας - Ειρήνης! Δείτε τι ακριβώς συμβαίνει

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share