Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στον αέρα σε πτήση της Thomas Cook με Κύπριους επιβάτες!

12 Απριλίου 2016
Θρίλερ στον αέρα σε πτήση της Thomas Cook με Κύπριους επιβάτες!

Ώρες τρόμου και αγωνίας για πλήρωμα και επιβάτες της πτήσης με ένα Airbus Α321 της Thomas Cook από Μάντσεστερ στην Πάφο.

Το αεροσκάφος έκοβε άσκοπες βόλτες πάνω από την πόλη και το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ επί 3 ολόκληρες ώρες μετά από την διαπίστωση "τεχνικού προβλήματος" κατά την απογείωση του αεροσκάφους.

Μάλιστα οι πιλότοι της Thomas Cook Airlines αναγκάστηκαν να απορρίψουν και μεγάλο μέρος των καυσίμων τους προτού επιστρέψουν, με το περιστατικό να γίνεται ευρύτερα γνωστό σήμερα, ωστόσο έλαβε χώρα πριν 3 ημέρες.

Η πτήση με περίπου 200 επιβαίνοντες η οποία είχε απογειωθεί από το Μάντσεστερ αφότου διέγραψε κύκλους επί τρεις και πλέον ώρες μετεπιβιβάσθηκαν σε άλλο αεροσκάφος της εταιρείας προκειμένου να μεταφερθούν στην Πάφο, με τους περισσότερους να έρχονται για διακοπές.

Ένας εκ των επιβατών ανέφερε ότι το τεχνικό πρόβλημα συνίστατο σε βλάβη στα υδραυλικά του αεροσκάφους. Εν τέλει η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Terminal 1, ενώ πυροσβεστικά οχήματα είχαν πάρει θέσεις στο αεροδιάδρομο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Τραγικό δυστύχημα στην Πάφο με ένα νεκρό!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share