Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στο Αγρίνιο: Έσφαξε την μάνα του με επτά μαχαιριές! (VIDEO)

9 Φεβρουαρίου 2016
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στο Αγρίνιο: Έσφαξε την μάνα του με επτά μαχαιριές! (VIDEO)

Συγκλονίζει η δολοφονία της μάνας από τον γιο της - Ο αδερφός του δράστη, ο άγριος καυγάς και οι εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος...

Σοκ υπέστησαν οι κάτοικοι της Παραβόλας στο Αγρίνιο, από το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ. Ένας 22χρονος νεαρός έσφαξε τη 44χρονη μητέρα του και λίγη ώρα μετά συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες μπροστά στη δολοφονία ήταν και ο αδελφός του δράστη, ο όποιος στην προσπάθειά του να αποτρέψει το τραγικό συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά. Πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά μαχαιριές που δέχθηκε η 44χρονη από τον γιο της, ο οποίος με βάση τις ίδιες πληροφορίες τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr

Τον καυγά άκουσαν γείτονες της οικογένειας και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Μπαίνοντας οι αστυνομικοί στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σε μία λίμνη αίματος. Η 44χρονη γυναικα βρισκόταν στο έδαφος και είχε στο σώμα της πολλές μαχαιριές κυρίως στην περιοχή του λαιμού και του θώρακα.

Ο μητροκτόνος αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και εξαφανίστηκε πριν φτάσει η αστυνομία. Μισή ώρα μετά το τραγικό συμβάν, αξιωματικοί της αστυνομίας εντόπισαν τον 22χρονο μητροκτόνο σε ερημική τοποθεσία, στην προσπάθειά του να κρυφτεί και να διαφύγει της σύλληψης.

Ο 22χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share