Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Συμπλοκές στο κέντρο μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και αντιφασιστών το απόγευμα! - Ξύλο στον βουλευτή Κουμουτσάκο (PHOTOS)

5 Νοεμβρίου 2015
Συμπλοκές στο κέντρο μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και αντιφασιστών το απόγευμα! - Ξύλο στον βουλευτή Κουμουτσάκο (PHOTOS)

Ήταν ήδη παράξενο το κλίμα σήμερα στο κέντρο, με την κανονισμένη συγκέντρωση των Ποντίων κατά των δηλώσεων Φίλη για τη γενοκτονία, ήρθαν και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, γνωστοί για το εθνικιστικό τους προφίλ, και το αποτελείωσαν...

Έτσι λοιπόν, περίπου 300 οπαδοί της κυπριακής ομάδας, "βρέθηκαν" το απόγευμα με αντιφασίστες στην περιοχή γύρω από το Σύνταγμα και συνεπλάκησαν, με τους πρώτους να τρέπονται τελικά σε φυγή, χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός.

Μάλιστα, μετά από λίγη ώρα μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, βρέθηκαν οι Πόντιοι οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για τη διατύπωση του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, περί "εθνοκάθαρσης" και όχι γενοκτονίας των Ποντίων και όπως είναι ήδη γνωστό, με την... αρωγή των οπαδών του ΑΠΟΕΛ και χρυσαυγιτών, ξυλοκοπήθηκε αγρίως ο βουλευτής της ΝΔ Κουμουτσάκος.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΩΡΑ: 7:50

Ήρεμα τα πράγματα αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, αφού μετά το συμβάν του ξυλοδαρμού του Γιώργου Κουμουτσάκου από Κυπρίους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και χρυσαυγίτες διαδηλωτές που στήριξαν τη συγκέντρωση των Ποντίων, το κλίμα εκτονώθηκε με την παρέμβαση της αστυνομίας και το πλήθος απεχώρησε.

Μάλιστα, στις 5:40 περίπου, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έφυγαν πεζεί προς το Μεταξουργείο από όπου θα ταξίδευαν προς την Τρίπολη για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Αστέρα, για το Γιουρόπα Λιγκ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share