Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Απίστευτο σκηνικό στην Ηλεία! Απρόσκλητοι επισκέπτες σε γάμο... Σταμάτησαν να χορεύουν γαμπρός και νύφη!

15 Σεπτεμβρίου 2015
Απίστευτο σκηνικό στην Ηλεία! Απρόσκλητοι επισκέπτες σε γάμο... Σταμάτησαν να χορεύουν γαμπρός και νύφη!

Την ώρα που το κέφι είχε ανάψει, γαμπρός και νύφη είδαν μια εικόνα που αρχικά τους προκάλεσε απροία...

Σαρωτικοί είναι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ στην Ηλεία όπως και σε όλη τη χώρα. Μετά το μπαράζ ελέγχων ακόμα και τρεις φορές μέσα σε 24 ώρες σε παραλιακές περιοχές με μεγάλη τουριστική κίνηση όπως η Κουρούτα, το προσωπικό του ΣΔΟΕ «χτύπησε» και στις γαμήλιες δεξιώσεις.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κλιμάκιο επισκέφθηκε χώρους που γίνονται γαμήλιες εκδηλώσεις στην περιοχή της Ολυμπίας για σερί ελέγχων. Την ώρα που το γαμήλιο γλέντι βρισκόταν σε εξέλιξη και το προσωπικό των επιχειρήσεων έτρεχε για να εξυπηρετήσει τους δεκάδες καλεσμένους του ζευγαριού, οι «ράμπο» έκαναν έλεγχο σε παραστατικά και στοιχεία που αφορούσαν την φορολογική διαχείριση των επιχειρήσεων.

Όσο και αν έγινε προσπάθεια να υπάρξει διακριτικότητα στον έλεγχο και να μην αντιληφθούν τίποτα νεόνυμφοι και καλεσμένοι, το γεγονός έγινε αντιληπτό και ήρθε να επισκιάσει προς στιγμήν τη βραδιά, αλλά μόλις ο έλεγχος ολοκληρώθηκε, σιγά – σιγά το κέφι επέστρεψε, τουλάχιστον για εκείνους που συμμετείχαν στην γαμήλια δεξίωση.

Το γεγονός του ελέγχου του ΣΔΟΕ κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, αποτέλεσε θέμα συζήτησης όχι μόνο το συγκεκριμένο βράδυ ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά και τις επόμενες ημέρες, καθώς θεωρήθηκε πρωτοφανές.

Πηγή: ilialive.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share