Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ασύλληπτος θρήνος στην Πάτρα! O ΘΑΝΑΤΟΣ της 18χρονης Νεφέλης βύθισε στο ΠΕΝΘΟΣ την πόλη! (PHOTOS)

9 Αυγούστου 2015
Ασύλληπτος θρήνος στην Πάτρα! O ΘΑΝΑΤΟΣ της 18χρονης Νεφέλης βύθισε στο ΠΕΝΘΟΣ την πόλη! (PHOTOS)

Θρήνος στην Πάτρα από το θάνατο της 18χρονης Νεφέλης Σπηλιοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από μάχη που έδωσε βαριά τραυματισμένη από τροχαίο, από την οποία δεν βγήκε νικήτρια, παρά το γεγονός ότι φίλοι, γνωστοί και παλιοί συμμαθητές της συμπαραστάθηκαν μέχρι το τέλος.

Συντετριμμένοι οι φίλοι της αποχαιρετούν στο fb το όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι που αγαπούσε τη φωτογραφία και δεν πρόλαβε να χαρεί την επτυχία της στο Ιστορικό Αρχαιολογικό της Θεσσαλονίκης.

"Έφυγες το καλύτερο καλοκαίρι σου μόνο και μόνο για να μην σε ξεχάσουμε ποτέ...κουράγιο στους γονείς σου" της γράφουν στον τοίχο της.

"Μου ειναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποίησω οτι έφυγες τοσο γρήγορα με τόσα όνειρα να πραγματοποίησεις…Σε γνώρισα στο γυμνάσιο πρώτη φορά αλλα στο λύκειο μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω καλύτερα ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια … ηταν μια δύσκολη χρονιά φέτος και την περάσαμε μαζί στο ίδιο θρανίο της κατεύθυνσης …. Για μένα είσαι ακόμα εδώ μαζί μας, δεν έχεις φύγει…Να ξέρεις πως ποτέ δεν θα σε ξεχάσω !!!!! Καλό ταξίδι Νεφέλη μου , θα είσαι παντα στην καρδιά μας "

"Καλο ταξιδι να εχεις κοριτσι μου!!! Δυστυχως δεν προλαβες να ζησεις τη ζωη σου οπως ακριβως θα ηθελες...emoticon unsure Να ξερεις οτι παντα θα σε θυμομαστε και θα σε εχουμε στην καρδια μας...σε αγαπαμε παρα πολυ Νεφελακι μου"

"Νεφελακι παντα θα σε θυμομαστε κοριτσακι μου...αυτη η ασχημη αναμνηση θα φυγει και θα σε εχουμε ολοι πανεμορφα σχεδιασμενη στο μυαλο μας...δε χαρηκες τη ζωη...δεν σ δοθηκε η ευκαιρια....εμεις θα σε αγαπαμε...και θα σε εχουμε παντα στις καρδιες μας....σε αγαπαμε νεφελη..."




Πηγή: patrasevents.gr
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share