Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καταραμένη φτώχεια: Οι ιδιαίτερες διακοπές της πριγκίπισσας του Μαρόκου στη Ρόδο - Δείτε τί έφερε μαζί της!

26 Ιουλίου 2015
Καταραμένη φτώχεια: Οι ιδιαίτερες διακοπές της πριγκίπισσας του Μαρόκου στη Ρόδο - Δείτε τί έφερε μαζί της!

Η 23χρονη πριγκίπισσα έχει μισθώσει 4 VIP βίλες στο ξενοδοχείο της Ρόδου, όπου περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές...
Στο πολυτελές ξενοδοχείο «La Marquise» στην Καλλιθέα, κατέλυσε χθες και θα παραμείνει έως τις 2 Αυγούστου, η πριγκίπισσα Λάλα Νουχαϊλα, ανηψιά του Βασιλιά του Μαρόκο. Η πριγκίπισσα είναι κόρη της Λάλλα Ασμα, της δεύτερης κόρης και του τρίτου μεγαλύτερου παιδιού του Xασάν ΙΙ του Μαρόκο και της δεύτερης συζύγου του Λάλλα Λατίφα Χαμμού.

Η 23χρονη πριγκίπισσα, που επέλεξε για φέτος να κάνει τις διακοπές της στη Ρόδο, έχει μισθώσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες 4 VIP βίλες στο ξενοδοχείο, για τη διαμονή της και τη φιλοξενία των 12 ατόμων της συνοδείας της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την πριγκίπισσα συνοδεύουν άνδρες της προσωπικής της φρουράς, μάγειρες, γιατρός μέχρι και το υπηρετικό προσωπικό της. Για ευνόητους λόγους στο πολυτελές ξενοδοχείο τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, ενώ εμφανής είναι και η παρουσία αστυνομικών στους χώρους του.

Σημειώνεται ότι η βασιλική οικογένεια του Μαρόκο επιλέγει τα τελευταία χρόνια για τις διακοπές της την Ελλάδα και κυρίως ο βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ 6ος και η σύζυγός του πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα.

Πηγή: dimokratiki.gr


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share