Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΙΡΟΣ: Το καλοκαίρι είναι εδώ - Ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία - Αναλυτική πρόβλεψη

14 Ιουλίου 2015
ΚΑΙΡΟΣ: Το καλοκαίρι είναι εδώ - Ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία - Αναλυτική πρόβλεψη

Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου - Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και πιθανές μπόρες στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με μεμονωμένες μπόρες στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα Τρίτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς στον Σαρωνικό και μέτριοι στον Ν. Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές μπόρες στα γύρω ορεινά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share