Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άρχισε η ΚΟΛΑΣΗ του! Έτσι πέρασε την πρώτη νύχτα στη ΦΥΛΑΚΗ ο 27χρονος παιδοκτόνος!

7 Μαΐου 2015
Άρχισε η ΚΟΛΑΣΗ του! Έτσι πέρασε την πρώτη νύχτα στη ΦΥΛΑΚΗ ο 27χρονος παιδοκτόνος!

Ξεκίνησε ο εφιάλτης του 27χρονου παιδοκτόνου που σόκαρε το Πανελλήνιο με την δολοφονία και τον... τεμαχισμό της 4χρονης Άννυ!

Από χτες ο Βούλγαρος παιδοκτόνος βρίσκεται στις φυλακές της Κέρκυρας και τα βασανιστήρια του έχουν ξεκινήσει. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι με το που έμαθαν ότι θα "φιλοξενήσουν" τον 27χρονο είναι εξαγριωμένοι και αυτός είναι ο λόγος που, προς το παρών, τον έχουν σε απομονωμένο κελί.

Μάλιστα η ασφάλεια είναι ισχυρή αφού περισσότεροι από τρεις ασφαλίτες τον φυλάσσουν καθημερινά, με αποτέλεσμα ο παιδοκτόνος, τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες να μην έχει την παραμικρή επαφή με συγκρατούμενούς του.

Όπως δήλωσαν στο protothema.gr κύκλοι των φυλακών Κερκυρας, ο παιδοκτόνος δεν εχει βγει καθολου από το κελί του ούτε αναμένεται να προαυλιστεί μεσα στις επόμενες ημέρες, για λόγους ασφαλείας. Με βάση τις ίδιες πηγές ο κρατούμενος δεν ζήτησε τίποτα από τους φύλακες. Του χορηγήθηκε η ιατρική αγωγή που πρέπει να λαμβάνει και το βραδινό δείπνο του. Ανάμεσα στους κρατούμενους επικρατεί αναβρασμός, όμως οι αρχές έχουν πάρει αυστηρά μέτρα και πηγές δηλώνουν ότι θα αποφευχθεί το όποιο επεισόδιο.

Σύμφωνα με πηγές από τις φυλακές Κέρκυρας, μάλιστα, ο 27χρονος παιδοκτόνος διαμένει στο κελί του Μανώλη Δουρή, ενώ κρατείται μόνος, προκειμένου να μην έχει επαφή με άλλους κρατουμένους, για λόγους ασφαλείας.

Ο 27χρονος, επίσης, τις επόμενες ημέρες που αναμένεται να βγει απο το κελί του, δεν θα προαυλίζεται μαζί με τους υπολοίπους κρατουμένους, αλλά μόνος του τις ώρες που οι άλλοι κρατούμενοι θα βρίσκονται στα κελιά τους, επίσης για λόγους ασφαλείας.

Σημειώνεται πως στις φυλακές Κέρκυρας είχε μεταφερθεί αρχικά και ο Μανώλης Δουρής, που καταδικάστηκε για τον θάνατο του 6χρονου γιου του, που στις 31 Δεκεμβρίου του 1993 βρέθηκε νεκρός και κακοποιημένος σεξουαλικά. Οι αρχές αποφάσισαν να τον οδηγήσουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κέρκυρας, όπου διαμορφώθηκε ειδικός χώρος για την κράτησή του. Κατά τη μεταγωγή του, ο Δουρής ξυλοκοπήθηκε αγρίως από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Μάλιστα, όταν κατέβηκε από την κλούβα το πρόσωπο του ήταν αλλοιωμένο κι εκείνος μέσα στα αίματα.

Στη διαδρομή κακοποιήθηκε, βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από τους βαρυποινίτες που τήρησαν τον άγραφο κώδικα τιμής που επικρατεί στη φυλακή, σύμφωνα με τον οποίο οι παιδοκτόνοι δεν συγχωρούνται. Η κακοποίηση του συνεχίστηκε για καιρό μέσα στη φυλακή. Το κλίμα ήταν τόσο αρνητικό που οι αρχές αναγκάζονταν να τον μετακινούν συνέχεια. Μέσα σε δύο χρόνια ο Δουρής άλλαξε τέσσερα διαφορετικά σωφρονιστικά ιδρύματα.

Στις 24 Φεβρουαρίου του 1996 σχεδόν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου του, ο Μανώλης Δουρής έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί στις φυλακές της Τρίπολης. Βρέθηκε κρεμασμένος με το καλώδιο της τηλεόρασης...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share