Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ΣΟΚ! Βιντεοσκόπησαν όργιο αθλητών με 15χρονη την ώρα του αγώνα Mεϊγουέδερ - Πακιάο!

5 Μαΐου 2015
ΣΟΚ! Βιντεοσκόπησαν όργιο αθλητών με 15χρονη την ώρα του αγώνα Mεϊγουέδερ - Πακιάο!

Ένα πάρτυ, όχι και τόσο αθώο όπως αποδείχθηκε, διοργανώθηκε από παρέα φίλων, μεταξύ των οποίων και πολλοί γνωστοί αθλητές, στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, με αφορμή την «μάχη του αιώνα» ανάμεσα στους δύο μποξέρ, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Λας Βέγκας.

Στην παρέα τους, όμως, ήταν και αρκετά ανήλικα κορίτσια και μάλιστα ένα από αυτά, 15 ετών, συμμετείχε σε όργιο με τους μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές, την ώρα που κάποιοι άλλοι βιντεοσκοπούσαν.

Το συγκεκριμένο βίντεο κυκλοφόρησε μόλις λίγες ώρες αργότερα στα social media και η ίδια η ανήλικη με μήνυμά της εξέφρασε παράπονο για το γεγονός ότι την εκμεταλλεύτηκαν! Δεν βρήκε, όμως, ανταπόκριση από άλλους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι όχι μόνο δεν εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, αλλά την οργή τους για όσα συνέβησαν.

«Στο βίντεο δεν φαινόταν να σε πειράζει», «Ενοχλήθηκες που σε εκμεταλλεύτηκε, ενώ έκανες σεξ και σε βιντεοσκοπούσαν» ήταν κάποιες από τις πιο... κόσμιες αντιδράσεις. «Η βίλα νοικιάστηκε για τους αθλητές που ήθελαν να δουν τον αγώνα. Υπήρχαν και άλλες ανήλικες και πολύ αλκοόλ. Κάποιοι είχαν βγάλει τα κινητά τους και έβγαζαν βίντεο την ώρα που η 15χρονη έκανε σεξ» ανέφερε φίλη της κοπέλας.

sdna

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share