Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Οι μπουνιές έπεσαν... ΒΡΟΧΗ στο Φαληράκι για τα... ΤΑΤΟΥΑΖ!!!

22 Ιουλίου 2014
Οι μπουνιές έπεσαν... ΒΡΟΧΗ στο Φαληράκι για τα... ΤΑΤΟΥΑΖ!!!

Μπορεί η τέχνη τους να απαιτεί λεπτότητα στις κινήσεις των χεριών, όμως απέδειξαν ότι μπορούν να τα χρησιμοποιούν και πιο... βίαια οι δύο επαγγελματίες tattoo artists που σήκωσαν τον κόσμο στο πόδι στο Φαληράκι της Ρόδου με την άγρια συμπλοκή τους!

Οι δυο Αλβανοί ηλικίας 43 και 41 χρόνων είναι ιδιοκτήτες γειτονικών καταστημάτων στην περιοχή, αλλά τους χώριζαν προσωπικές διαφορές και κυρίως η διαφωνία τους για τις τιμές των τατουάζ που ο ένας έριχνε περισσότερο από τον άλλο με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον κατηγορεί για αθέμιτο ανταγωνισμό!

Μπροστά στα μάτια δεκάδων Ελλήνων και ξένων παραθεριστών, οι δύο ιδιοκτήτες ήρθαν στα χέρια και ο 43χρονος χτύπησε τον 41χρονο ομοεθνή του με ρόπαλο στο σώμα, ενώ πέταξε πέτρες στο κατάστημα του προκαλώντας φθορές. Αλλά και ο 41χρονος με τη βοήθεια δύο υπαλλήλων του που κρατούσαν ρόπαλα χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο τον πρώτο, τον οποίο μάλιστα… δάγκωσε στα πλευρά!

Με την επέμβαση ψυχραιμότερων και αστυνομικών του τοπικού τμήματος, το επεισόδιο πήρε τέλος, αλλά οι δυο πρωταγωνιστές που είχαν στο μεταξύ τραυματιστεί ελαφρά, υπέβαλαν μήνυση ο ένας εναντίον του άλλο και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Protothema

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share