Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε ψυχιατρείο η 49χρονη που κρατούσε τη μητέρα της στο μπαούλο! - Τι είπε στην απολογία της;

13 Ιουνίου 2014
Σε ψυχιατρείο η 49χρονη που κρατούσε τη μητέρα της στο μπαούλο! - Τι είπε στην απολογία της;

Η γυναίκα είπε στον εισαγγελέα και τους αστυνομικούς που ανακάλυψαν σε διαμέρισμα στο Παγκράτι το πτώμα της 84χρονης μητέρας της ότι το έκανε γιατί "έφευγε"...

Όλα ήρθαν στο φως μετά από ενέργειες του ιδιοκτήτη του σπιτιού που είχε νοικιάσει η 49χρονη χημικός στο Παγκράτι.
Η γυναίκα ισχυριζόταν ότι η μητέρα της είναι κατάκοιτη και πως εκείνη την φροντίζει. Όμως δεν φρόντιζε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της έναντι του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Ο ιδιοκτήτης παρουσία δικαστικού επιμελητή και δικηγόρου άνοιξε το διαμέρισμα για να κάνει καταγραφή και να προχωρήσει σε έξωση. Κατά τη διάρκεια της καταγραφής εντοπίστηκε το μπαούλο μέσα στο οποίο η 49χρονη είχε το πτώμα της μητέρας της τυλιγμένο με νάιλον. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη...

Η 49χρονη οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο τα ξημερώματα. Η γυναίκα αφού κατέθεσε, εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος αποφάνθηκε ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ως αποτέλεσμα, διατάχθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή νεκρού, η οποία εστάλη στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η μητέρα της 49χρονης είχε πεθάνει τον Ιούνιο του 2012. Η ίδια, όπως φαίνεται, είχε μετακομίσει σε ξενοδοχείο και είχε πει στους γείτονες ότι η μητέρα της ήταν κατάκοιτη και γι' αυτό δεν έβγαινε πια έξω από το σπίτι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share