Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού - Ποια φόρεσε το πολυπόθητο στέμμα (Video)

«Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη» - Οι αντιδράσεις του Twitter

2 Φεβρουαρίου 2024 19:06
My Style Rocks: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού - Ποια φόρεσε το πολυπόθητο στέμμα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από 14 Gala, 31 δοκιμασίες και περισσότερα από 900 διαφορετικά looks η μεγάλη μέρα του τελικού για το My Style Rocks έφτασε!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία "λύγισε" βάζοντας τα κλάματα, βαθμολόγησαν για τελευταία φορά τα looks των διαγωνιζόμενων, όμως το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που πήρε την τελική απόφαση.

Η Αμάντα Μανωλάκου, η Απολλεών, η Διονυσία Κούκιου, η Μιμή Μακρή και η Μορτασία είναι οι πέντε φιναλίστ που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά με τις εμφανίσεις τους σήμερα (2/2) διεκδίκησαν τον τίτλο της «Βασίλισσας του στυλ» αλλά και το μεγάλο έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

Ο βαθμολογικός πίνακας μηδενίστηκε και οι διαγωνιζόμενες κρίθηκαν αποκλειστικά από τις σημερινές τους εμφανίσεις στην πασαρέλα του My Style Rocks.

Η διαδικασία

Ο τελικός χωρίστηκε σε τρία μέρη.

Πρώτο μέρος

Στο πρώτο μέρος οι fashionistas παρουσίασαν εκ νέου μία από τις δοκιμασίες που έχουμε ήδη δει αλλά με διαφορετικό concept και η διαγωνιζόμενη με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχώρησε.

Αυτή ήταν η Μιμή.

Δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος οι φιναλίστ επέλεξαν ένα από τα Gala που παρουσιάστηκαν και το ξανάφεραν με νέο outfit και νέο concept.

Από αυτή την εμφάνιση κρίθηκε και η δεύτερη αποχώρηση του τελικού.

Η οποία ήταν η Διονυσία.

Τρίτο μέρος

Οι τρεις φιναλίστ πραγματοποίησαν την τελευταία τους εμφάνιση με το outfit που επέλεξαν ως αυτό που τις εκφράζει απόλυτα.

Σε αυτό το σημείο άνοιξαν και οι τηλεφωνικές γραμμές για την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού καθώς οι τηλεθεατές του My Style Rocks αποφάσισαν ποια θα κερδίσει τον τίτλο της «Βασίλισσας του στυλ»!

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχθηκε η Μορτασία!

«Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη» - Οι αντιδράσεις του Twitter

Οι Twitterάδες πανηγύρισαν τη νίκη της «μικρούλας» Μορτασίας που το χάρηκε με την ψυχή της!

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share