Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Ο λόγος για...

8 Νοεμβρίου 2020 20:35
My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Ένα ακόμη επεισόδιο My Style Rocks έφτασε στο τέλος του και οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Μια όμως δεν τα κατάφερε και αποχώρησε, δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχώρησε στο προηγούμενο Gala.

Στην τριάδα αποχώρησης βρέθηκαν η Μικαέλα, η Χριστίνα και η Αφροδίτη. Οι συμπαίκτριες τους και ο Μήνας, το νέο αγόρι της παρέας αποφάσισαν με την ψήφο τους να κρατήσουν στο παιχνίδι την Μικαέλα.

Έτσι, μπροστά από την κριτική επιτροπή παρουσιάστηκαν η Χριστίνα και η Αφροδίτη που τα πήγαν λιγότερα καλά από όλους τους υπόλοιπους. Οι κριτές τελικά αποφάσισαν πως αύτη η κοπέλα που ολοκλήρωσε τον κύκλο της στο παιχνίδι και έπρεπε να αποχωρήσει, ήταν η Αφροδίτη!

My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτών, ανακοίνωσε ποιος είναι ο νικητής της σημερινής ημέρας, ο οποίος παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη Γεωργιάδου και η Έρη Λώλη. Χθες τη νίκη πήρε ο Μηνάς Αηδόνης, το πρώτο αγόρι που μπήκε στο παιχνίδι.

Οι διαγωνιζόμενοι ψήφισαν και ανέδειξαν νικήτρια με μικρή διαφορά την Τζένη, η οποία εντυπωσίασε με το look της. Αργότερα η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε πως το αυριανό θέμα είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε στο τελευταίο Gala.

 

Ροή ειδήσεων

Share