Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Ο λόγος για την...

3 Νοεμβρίου 2020 20:23
My Style Rocks: Αυτός είναι ο νικητής της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτών, ανακοίνωσε ποιος είναι ο νικητής της σημερινής ημέρας, ο οποίος παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη Γεωργιάδου και η Έρη Λώλη. Χθες τη νίκη πήρε ο Μηνάς Αηδόνης, το πρώτο αγόρι που μπήκε στο παιχνίδι.

Οι διαγωνιζόμενοι ψήφισαν και ανέδειξαν νικήτρια με μικρή διαφορά την Τζένη, η οποία εντυπωσίασε με το look της. Αργότερα η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε πως το αυριανό θέμα είναι η περίοδος της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε ποια παίκτρια αποχώρησε στο τελευταίο Gala.

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα μια Πέμπτη έφτασε στο τέλος της και στο My Style Rocks έβγαλε και την σημερινή νικήτρια της ημέρας η οποία θα πάρει έναν έξτρα βαθμό.

Όλες οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν , μία όμως ήταν αυτή που τα πήγε καλύτερα και μάλιστα πήρε "5" από την Έλενα Χριστοπούλου!

Αυτή δεν είναι άλλη από την Έρη Λώλη. Το στυλ της ξεχώρισε και άρεσε πολύ σε κριτές και παίκτες, οι υπόλοιποι δύο κριτές της έβαλαν "4". Δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχώρησε στο τελευταίο Gala.

Να πούμε πως δεύτερη στην βαθμολογία ήταν η Τζένη Γεωργιάδου!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share