Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Μεγάλη ανατροπή! Δεν φαντάζεσαι ποια αποχώρησε (Video)

Σοκ!

1 Νοεμβρίου 2020 19:53
My Style Rocks: Μεγάλη ανατροπή! Δεν φαντάζεσαι ποια αποχώρησε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλη μια εβδομάδα ολοκληρώθηκε για το My Style Rocks με την Κατερίνα Στικούδη και τους κριτές να βρίσκονται στο πλατό, παρακολουθώντας τις εμφανίσεις των κοριτσιών. Ενώ, μία αποχώρηση βόμβα είχαμε από το σόου τις προηγούμενες ημέρες.

Και αυτή την εβδομάδα, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι διαφωνίες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, οι οποίες έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες.

Λίγο πριν το τέλος του Gala, η Κατερίνα Στικούδη κάλεσε δίπλα της τα κορίτσια με τις χαμηλότερες βαθμολογίες. Αυτά ήταν, η Αφροδίτη, η Χριστίνα και η Ελισάβετ.

Αμέσως μετά ξεκίνησε η βαθμολογία από τις συμπαίκτριές τους, από την οποία η Αφροδίτη κατάφερε να σωθεί, παραμένοντας έτσι στο ριάλιτι μόδας.

Ελισάβετ και Χριστίνα κρίνονταν πλέον για την παραμονή τους στο My Style Rocks. Τον τελικό λόγο είχαν ο Λάκης Γαβαλάς, η Ελένα Χριστοπούλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ποια αποχώρησε; Δείτε το βίντεο:

Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας

Για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Από το My style rocks, αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο χθεσινό επεισόδιο που την έκανε να φύγει από το πλατό.

Μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να είχε γυριστεί εδώ και αρκετές ημέρες και η είδηση να είχε γίνει γνωστή, ωστόσο χθες το παρακολουθήσaμε στις οθόνες μας.

Σήμερα, 17/9 η Κατερίνα Στικούδη, ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Σήμερα θα δείτε ωραία looks, εντυπωσιακά στυλ, γιατί και τα 9 κορίτσια λατρεύουν και αγαπάνε τη μόδα. Λέω 9, διότι σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα είναι μαζί μας», είπε.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share