Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

29 Οκτωβρίου 2020 20:38
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ακόμα μια Πέμπτη έφτασε στο τέλος της και στο My Style Rocks έβγαλε και την σημερινή νικήτρια της ημέρας η οποία θα πάρει έναν έξτρα βαθμό.

Όλες οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεχωρίσουν , μία όμως ήταν αυτή που τα πήγε καλύτερα και μάλιστα πήρε "5" από την Έλενα Χριστοπούλου!

Αυτή δεν είναι άλλη από την Έρη Λώλη. Το στυλ της ξεχώρισε και άρεσε πολύ σε κριτές και παίκτες, οι υπόλοιποι δύο κριτές της έβαλαν "4". Δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχώρησε στο τελευταίο Gala.

Να πούμε πως δεύτερη στην βαθμολογία ήταν η Τζένη Γεωργιάδου!

Πηγή: Youweekly.gr

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη και η Αφροδίτη, ενώ τελευταία ήταν η Χριστίνα ενώ χθες ήταν η Ελισάβετ, η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελικά τη νίκη πήρε η Αφροδίτη οποία εντυπωσίασε και με το παραπάνω τις συμπαίκτριές της με το look της και κατάφερε να αποσπάσει τις περισσότερες ψήφους. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε ποια παίκτρια νίκησε εχθές.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share