Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

Ο λόγος για την...

25 Οκτωβρίου 2020 20:09
My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε

My Style Rocks Gala Το «Κόκκινο Χαλί» στρώνεται, οι κοπέλες κάνουν την πασαρέλα τους και είναι έτοιμες να κλέψουν τις εντυπώσεις, στο Gala του My Style Rocks. Ωστόσο μια παίκτρια δεν τα κατάφερε και αποχώρησε!

Ένα Gala γεμάτο λάμψη και εκκεντρικότητα με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη και 10 κορίτσια που καλούνται να συγκεντρώσουν πάνω τους όλα τα φλας, στη σημαντικότερη τελετή της βιομηχανίας του θεάματος.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς, καλούνται, για ακόμα μια φορά, να υποδείξουν την πιο glamorous εμφάνιση.

Στο τέλος τα κορίτσια που βρέθηκαν μπροστά από τους κριτές ήταν η Δώρα και η Αφροδίτη, τελικά οι κριτές αποφάσισαν και η κοπέλα που αποχωρεί είναι η Δώρα. Δείτε ποια ήταν η νικήτρια!

Πηγή: Youweekly.gr

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη και η Αφροδίτη, ενώ τελευταία ήταν η Χριστίνα ενώ χθες ήταν η Ελισάβετ, η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελικά τη νίκη πήρε η Αφροδίτη οποία εντυπωσίασε και με το παραπάνω τις συμπαίκτριές της με το look της και κατάφερε να αποσπάσει τις περισσότερες ψήφους. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε ποια παίκτρια νίκησε εχθές.

 

Ροή ειδήσεων

Share