Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας

Ο λόγος για την...

25 Οκτωβρίου 2020 19:13
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας

Ένα ακόμα Gala του My Style Rocks έφτασε στο τέλος του και μια εβδομάδα γεμάτη μόδα τελείωσε. Φυσικά μια μόνο παίκτρια κατάφερε να συγκεντρώσει τις πιο πολλές ψήφους και να βγει νικήτρια!

Το θέμα του αποψινού Gala ήταν "κόκκινο χαλί" και οι εμφανίσεις ήταν το λιγότερο εντυπωσιακές με τις τουαλέτες και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις να μην σταματούν.

Μια όμως κατάφερε να ξεχωρίσει σε ολόκληρη την εβδομάδα και αυτή ήταν η Τζένη Γεωργιάδου! Δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχώρησε στο προηγούμενο Gala.

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη και η Αφροδίτη, ενώ τελευταία ήταν η Χριστίνα ενώ χθες ήταν η Ελισάβετ, η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελικά τη νίκη πήρε η Αφροδίτη οποία εντυπωσίασε και με το παραπάνω τις συμπαίκτριές της με το look της και κατάφερε να αποσπάσει τις περισσότερες ψήφους. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε ποια παίκτρια νίκησε εχθές.

 

Ροή ειδήσεων

Share