Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

21 Οκτωβρίου 2020 21:20
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη και η Αφροδίτη, ενώ τελευταία ήταν η Χριστίνα ενώ χθες ήταν η Ελισάβετ, η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελικά τη νίκη πήρε η Αφροδίτη οποία εντυπωσίασε και με το παραπάνω τις συμπαίκτριές της με το look της και κατάφερε να αποσπάσει τις περισσότερες ψήφους. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε ποια παίκτρια νίκησε εχθές.

My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε!

Ακόμα μια εβδομάδα My Style Rocks έφτασε στο τέλος της με ένα εντυπωσιακό gala! Όλες οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να βγουν νικήτριες αλλά δεν γινόταν να μην αποχωρήσει μια. Ενώ, μία αποχώρηση βόμβα είχαμε από το σόου τις προηγούμενες ημέρες.

Οι παίκτριες επέλεξαν πολλά διαφορετικά στυλ κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Αρετή Λις ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Χριστίνα, η Ειρήνη και η Άρτεμις. Η Χριστίνα σώθηκε από τις ψήφους των κοριτσιών ενώ οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν ανάμεσα στην Ειρήνη και την Άρτεμη.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν αυτή που καθόρισε το αποτέλεσμα κι έδωσε την αρνητική της ψήφο στην Ειρήνη Σταυρινούδη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

 

Ροή ειδήσεων

Share