Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

20 Οκτωβρίου 2020 21:59
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Τζένη και η Κάτια, ενώ τελευταία ήταν η Αφροδίτη και η Ελισάβετ, η νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι, την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Τελικά τη νίκη πήρε η Τζένη η οποία εντυπωσίασε και με το παραπάνω τις συμπαίκτριές της με το look της και κατάφερε να αποσπάσει σχεδόν όλες τις ψήφους. Ωστόσο, δείτε εδώ ποια παίκτρια αποχώρησε.

My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks έφτασε στο τέλος του και βγήκε η νικήτρια της ημέρας, Δευτέρα 12/10, η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερους ψήφους.

Η Τζένη Γεωργιάδου, που συγκέντρωσε 17,9 βαθμούς, βγήκε πρώτη ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αρετή Λις με 15 βαθμούς.

Ωστόσο, τον τελικό λόγο έχουν πάντα οι παίκτριες του show, οι οποίες αποφάσισαν πως νικήτρια θα είναι τελικά η Τζένη, αφού είχε την πιο υψηλή βαθμολογία. Ενώ, στην τελευταία θέση για βρέθηκε η Άρτεμις με 7,3 βαθμούς.

Νωρίτερα, όταν ήρθε η σειρά του Στέλιου Κουδουνάρη να κρίνει την εμφάνιση της Κάτιας Φουρτούνη, ξέσπασε λέγοντας πως βλέπει εμφανίσεις που κάνουν το 50-60% του γυναικείου πληθυσμού, ενώ την βαθμολόγησε βάζοντας της μονάδα.

Η Κάτια, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά της με την Κατερίνα Στικούδη, που νωρίτερα έκανε μια σημαντική ανακοίνωση, να βρίσκεται στο πλευρό της.

Πηγή: Youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share