Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε!

Έκπληξη...

18 Οκτωβρίου 2020 19:29
My Style Rocks Gala: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα μια εβδομάδα My Style Rocks έφτασε στο τέλος της με ένα εντυπωσιακό gala! Όλες οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να βγουν νικήτριες αλλά δεν γινόταν να μην αποχωρήσει μια. Ενώ, μία αποχώρηση βόμβα είχαμε από το σόου τις προηγούμενες ημέρες.

Οι παίκτριες επέλεξαν πολλά διαφορετικά στυλ κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις.

Νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Αρετή Λις ενώ υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν η Χριστίνα, η Ειρήνη και η Άρτεμις. Η Χριστίνα σώθηκε από τις ψήφους των κοριτσιών ενώ οι κριτές έπρεπε να αποφασίσουν ανάμεσα στην Ειρήνη και την Άρτεμη.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν αυτή που καθόρισε το αποτέλεσμα κι έδωσε την αρνητική της ψήφο στην Ειρήνη Σταυρινούδη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Από το My style rocks, αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο χθεσινό επεισόδιο που την έκανε να φύγει από το πλατό.

Μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να είχε γυριστεί εδώ και αρκετές ημέρες και η είδηση να είχε γίνει γνωστή, ωστόσο χθες το παρακολουθήσaμε στις οθόνες μας.

Σήμερα, 17/9 η Κατερίνα Στικούδη, ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Σήμερα θα δείτε ωραία looks, εντυπωσιακά στυλ, γιατί και τα 9 κορίτσια λατρεύουν και αγαπάνε τη μόδα. Λέω 9, διότι σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα είναι μαζί μας», είπε.

 

Ροή ειδήσεων

Share