Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Τι έκανε έξαλλο τον Στέλιο Κουδουνάρη;

12 Οκτωβρίου 2020 20:55
My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks έφτασε στο τέλος του και βγήκε η νικήτρια της ημέρας, Δευτέρα 12/10, η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερους ψήφους.

Η Τζένη Γεωργιάδου, που συγκέντρωσε 17,9 βαθμούς, βγήκε πρώτη ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αρετή Λις με 15 βαθμούς.

Ωστόσο, τον τελικό λόγο έχουν πάντα οι παίκτριες του show, οι οποίες αποφάσισαν πως νικήτρια θα είναι τελικά η Τζένη, αφού είχε την πιο υψηλή βαθμολογία. Ενώ, στην τελευταία θέση για βρέθηκε η Άρτεμις με 7,3 βαθμούς.

Νωρίτερα, όταν ήρθε η σειρά του Στέλιου Κουδουνάρη να κρίνει την εμφάνιση της Κάτιας Φουρτούνη, ξέσπασε λέγοντας πως βλέπει εμφανίσεις που κάνουν το 50-60% του γυναικείου πληθυσμού, ενώ την βαθμολόγησε βάζοντας της μονάδα.

Η Κάτια, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά της με την Κατερίνα Στικούδη, που νωρίτερα έκανε μια σημαντική ανακοίνωση, να βρίσκεται στο πλευρό της.

Πηγή: Youweekly.gr

Διαζύγιο βόμβα στον ΣΚΑΙ

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ένας κριτής του My style rocks, πολύ αγαπητός στο κοινό, πήρε συναινετικό "διαζύγιο" με τον ΣΚΑΙ και αποχώρησε από το παιχνίδι. Η είδηση είναι... έκτακτη, καθώς έγινε γνωστό χθες το βράδυ.

Συγκεκριμένα, από σήμερα 9/10 τα γυρίσματα θα γίνονται χωρίς έναν κριτή, τον οποίο είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο λόγος για τον... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share