Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έπεσε η «βόμβα» στο My Style Rocks: Νέα αποχώρηση από το σόου

Ο λόγος για την...

12 Οκτωβρίου 2020 18:35
Έπεσε η «βόμβα» στο My Style Rocks: Νέα αποχώρηση από το σόου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως φαίνεται, οι αποχωρήσεις από το show μόδας, My style rocks, δεν έχουν τέλος, καθώς ακόμη μια παίκτρια, πήρε την απόφαση να φύγει και την ανακοίνωση έκανε σήμερα 12/10 η Κατερίνα Στικούδη.

Μετά το gala της Κυριακής όπου μια παίκτρια είδε την πόρτα του show να κλείνει, αφού συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία, είχαμε ακόμη μια απώλεια, ενώ προέκυψε κι ένα διαζύγιο-«βόμβα» προ ημερών.

Η κοπέλα που πήρε την απόφαση για δικούς της λόγους να φύγει είναι η Μαρία Ίλτσεβιτς.

Πηγή: Youweekly.gr

«Πάγωσαν» όλοι στο πλατό - Κόντεψε να «καταρρεύσει» η…

Έντονη αδιαθεσία ενίωσε μια παίκτρια στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Οι κριτές και η Κατερίνα Στικούδη βλέποντας την αδιαθεσία της φοβήθηκαν και την ρώτησα αν θέλει να αποχωρήσει από το πλατό!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Παγανή. Η παίκτρια αν και κατάφερε να κάνει την πασαρέλα της μόλις στάθηκε μπροστά τους κριτές, εξομολογήθηκε πως δεν είναι καθόλου καλά.

Όταν ο Χάρης την είδε κατάκοπη, την ρώτησε αν αισθάνεται καλά με εκείνη να απαντά πως δεν έχει δύναμη να σηκώσει ούτε την τσάντα της.

Ο κριτής φοβήθηκε μήπως καταρρεύσει αφού η Κωνσταντίνα είχε βάλει τα κλάματα και δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

Πηγή: Youweekly.gr

Για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Από το My style rocks, αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο χθεσινό επεισόδιο που την έκανε να φύγει από το πλατό.

Μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να είχε γυριστεί εδώ και αρκετές ημέρες και η είδηση να είχε γίνει γνωστή, ωστόσο χθες το παρακολουθήσaμε στις οθόνες μας.

Σήμερα, 17/9 η Κατερίνα Στικούδη, ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Σήμερα θα δείτε ωραία looks, εντυπωσιακά στυλ, γιατί και τα 9 κορίτσια λατρεύουν και αγαπάνε τη μόδα. Λέω 9, διότι σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα είναι μαζί μας», είπε.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share