Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

6 Οκτωβρίου 2020 20:16
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε ποια ήταν η προηγούμενη νικήτρια.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Αρετή και η Κάτια.

Τελικά, τη νίκη πήρε η Κάτια καθώς σχεδόν όλες οι παίκτριες της έδωσαν την ψήφο τους. Αύριο, οι διαγωνιζόμενες θα επιλέξουν το τέλειο look με τζιν παντελόνι.

Πηγή: Youweekly.gr

"Μαύρη" Κυριακή για τον ΣΚΑΙ - Τι συμβαίνει

Άσχημη... Κυριακή ξημέρωσε για το κανάλι του ΣΚΑΙ. Όταν έπιασαν στα χέρια τους την τηλεθέαση του Σαββάτου 3/10, δεν πίστευαν στα μάτια τους, καθώς μονοψήφια σημείωσαν 5 προγράμματα του σταθμού.

Συγκεκριμένα, 5 δυνατές εκπομπές, στις οποίες έχει ποντάρει το κανάλι του Φαλήρου, σημείωσαν πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, παρόλο που κάποια έκαναν πρεμιέρα.

Ας ξεκινήσουμε από νωρίς το πρωί: ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή "Καλημέρα", έπιασε την τελευταία θέση με 7,5%, με τέταρτο να φτάνει μέχρι το 12,1%.

Στην πρωινή ζώνη, η επίσης εκπομπή "Σαββατοκύριακο παρέα", που ξεκινάει ακριβώς μετά τον Γιώργο Αυτιά, σημείωσε 9,6% με τέταρτο να φτάνει το 9,5%. Στη συνέχεια στη μεσημεριανή ζώνη πρεμιέρα έκανε το DOT, ωστόσο δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού σημείωσε 7,1 %.

Πρεμιέρα ωστόσο, έκαναν και οι Θαλασσόλυκοι οι οποίοι έκαναν 8,6%, επίσης πολύ χαμηλά νούμερα. Από την άλλη την "βάση" έπιασε το My style rocks Gala, το οποίο σημείωσε 10,1%.

Πηγή: Youweekly.gr

Big Brother: Αποθέωσε τον Γρηγόρη Γκουντάρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - Το σχόλιο για τη συνεργασία Open-ΣΚΑΪ

Στο επεισόδιο του Big Brother, o Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε στο πλατό τον Γρηγόρη Γκουντάρα και με την ευκαιρία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για τη συνεργασία που είχε ο ΣΚΑΪ με το Opentv.

Ο Χάρης Βαρθακούρης προανήγγειλε την παρουσία του γνωστού δημοσιογράφου στο πλατό και εξήγησε πως είναι εδώ και χρόνια φίλος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Εκείνος με τη σειρά του τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια, ενώ από τη μεριά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφάσισε να πάρει τον λόγο και να μιλήσει για την καριέρα του Γρηγόρη Γκουντάρα στην ελληνική τηλεόραση.

Ενώ σχολίασε την παρουσία του στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, πέρασε στην εκπομπή που παρουσίασε με την Νάταλι Κάκκαβα το καλοκαίρι και κατέληξε στη συμμετοχή του στο Ευτυχείτε, ενώ δε δίστασε να τον αποκαλέσει «δημοσιογραφάρα».

Τέλος, έκλεισε το λόγο του για τον φίλο του ξεκαθαρίζοντας πως η απόφαση του Open να επιτρέψει στον Γρηγόρη Γκουντάρα να βρεθεί στο πλατό του Big Brother, αποτελεί μία εξέλιξη για την ελληνική τηλεόραση και θα έπρεπε να το βλέπουμε πιο συχνά.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share