Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

29 Σεπτεμβρίου 2020 21:23
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Αρετή Λις και η Σοφιάνα Σπίνουλα, ενώ τελευταία ήταν η Γεωργία Βρανά, ενώ αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε τελευταία.

Τελικά, τη νίκη πήρε η Σοφιάνα Σπίνουλα καθώς όλες οι παίκτριες εκτός από μία την έδωσαν την ψήφο τους. Αύριο, οι διαγωνιζόμενες θα επιλέξουν το τέλειο look για να πάνε στη λαϊκή.

My Style Rocks: «Πάγωσαν» όλοι στο πλατό - Κόντεψε να «καταρρεύσει» η…

Έντονη αδιαθεσία ενίωσε μια παίκτρια στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Οι κριτές και η Κατερίνα Στικούδη βλέποντας την αδιαθεσία της φοβήθηκαν και την ρώτησα αν θέλει να αποχωρήσει από το πλατό!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Παγανή. Η παίκτρια αν και κατάφερε να κάνει την πασαρέλα της μόλις στάθηκε μπροστά τους κριτές, εξομολογήθηκε πως δεν είναι καθόλου καλά, ενώ προ ημερών αποχώρησε το μεγάλο φαβορί.

Όταν ο Χάρης την είδε κατάκοπη, την ρώτησε αν αισθάνεται καλά με εκείνη να απαντά πως δεν έχει δύναμη να σηκώσει ούτε την τσάντα της.

Ο κριτής φοβήθηκε μήπως καταρρεύσει αφού η Κωνσταντίνα είχε βάλει τα κλάματα και δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

Πηγή: Youweekly.gr

Για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Από το My style rocks, αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο χθεσινό επεισόδιο που την έκανε να φύγει από το πλατό.

Μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να είχε γυριστεί εδώ και αρκετές ημέρες και η είδηση να είχε γίνει γνωστή, ωστόσο χθες το παρακολουθήσaμε στις οθόνες μας.

Σήμερα, 17/9 η Κατερίνα Στικούδη, ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Σήμερα θα δείτε ωραία looks, εντυπωσιακά στυλ, γιατί και τα 9 κορίτσια λατρεύουν και αγαπάνε τη μόδα. Λέω 9, διότι σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα είναι μαζί μας», είπε.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share