Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε

Σοκ

27 Σεπτεμβρίου 2020 19:51
My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα μια εβδομάδα του My Style Rocks έφτασε στο τέλος της με το gala που είχε θέμα " Συνάντηση με την πεθερά". Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε μια παίκτρια να κερδίζει και μια να αποχωρεί!

Η παίκτρια που ήταν η νικήτρια της εβδομάδας ήταν η Τζένη Γεωργιάδου η οποία απέσπασε πολύ καλούς βαθμούς!

Στο τέλος λοιπόν του παιχνιδιού οι παίκτριες που είχαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες ήταν η Έρη, η Γεωργία και η Κωνσταντίνα με τις συμπαίκτριες τους να σώζουν την Γεωργία!

Οι κριτές λοιπόν ήρθαν στην δύσκολη θέση να επιλέξουν ανάμεσα στην Έρη και την Κωνσταντίνα . κάτι που ήταν πολύ δύσκολο! Τελικά αποφάσισαν πως η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει ήταν η... διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

My Style Rocks: Θριάμβευσε παίρνοντας όλες τις ψήφους και βγήκε νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν δυο κοπέλες και συγκεκριμένα, η Τζένη και η Αρετή. Ποια ωστόσο κατάφερε να πάρει τον extra βαθμό, αφού είχε την πιο σωστή εμφάνιση; Δείτε εδώ και την νικήτρια της προηγούμενης ημέρας.

Τη νίκη τελικά κατάφερε να πάρει η Τζένη Γεωργιάδου η οποία πήρε 8 θετικές ψήφους από τις συμπαίκτριές της, την ώρα που η Αρετή δεν πήρε ούτε μια.

Πηγή: Youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share