Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Θριάμβευσε παίρνοντας όλες τις ψήφους και βγήκε νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

25 Σεπτεμβρίου 2020 20:42
My Style Rocks: Θριάμβευσε παίρνοντας όλες τις ψήφους και βγήκε νικήτρια της ημέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala.

Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν δυο κοπέλες και συγκεκριμένα, η Τζένη και η Αρετή. Ποια ωστόσο κατάφερε να πάρει τον extra βαθμό, αφού είχε την πιο σωστή εμφάνιση; Δείτε εδώ και την νικήτρια της προηγούμενης ημέρας.

Τη νίκη τελικά κατάφερε να πάρει η Τζένη Γεωργιάδου η οποία πήρε 8 θετικές ψήφους από τις συμπαίκτριές της, την ώρα που η Αρετή δεν πήρε ούτε μια.

Πηγή: Youweekly.gr

«Πάγωσαν» όλοι στο πλατό - Κόντεψε να «καταρρεύσει» η…

Έντονη αδιαθεσία ενίωσε μια παίκτρια στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks! Οι κριτές και η Κατερίνα Στικούδη βλέποντας την αδιαθεσία της φοβήθηκαν και την ρώτησα αν θέλει να αποχωρήσει από το πλατό!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Παγανή. Η παίκτρια αν και κατάφερε να κάνει την πασαρέλα της μόλις στάθηκε μπροστά τους κριτές, εξομολογήθηκε πως δεν είναι καθόλου καλά, ενώ προ ημερών αποχώρησε το μεγάλο φαβορί.

Όταν ο Χάρης την είδε κατάκοπη, την ρώτησε αν αισθάνεται καλά με εκείνη να απαντά πως δεν έχει δύναμη να σηκώσει ούτε την τσάντα της.

Ο κριτής φοβήθηκε μήπως καταρρεύσει αφού η Κωνσταντίνα είχε βάλει τα κλάματα και δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

Πηγή: Youweekly.gr

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share