Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Αυτή ήταν η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

17 Σεπτεμβρίου 2020 20:30
My Style Rocks: Αυτή ήταν η νικήτρια της ημέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks έφτασε στο τέλος του και βγήκε η νικήτρια της Πέμπτης 17/9 η οποία κέρδισε τον extra βαθμό για το Gala της Κυριακής, ενώ αυτή ήταν η νικήτρια της προηγούμενης ημέρας.

Και σήμερα είδαμε στο πλατό, τόσο εντυπωσιακές εμφανίσεις, όσο και εντάσεις.

Σήμερα λοιπόν, οι δυο πιο καλύτερες εμφανίσεις ήταν η Σοφιάνα και η Τζένη. Ωστόσο εκείνη που κέρδισε τον extra βαθμό, αφού την ψήφισαν οι περισσότερες συμπαίκτριες της, ήταν η Σοφιάνα.

Πηγή: Youweekly.gr

Αναστάτωση στο My Style Rocks: Για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Από το My style rocks, αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο χθεσινό επεισόδιο που την έκανε να φύγει από το πλατό.

Μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να είχε γυριστεί εδώ και αρκετές ημέρες και η είδηση να είχε γίνει γνωστή, ωστόσο χθες το παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας.

Σήμερα, 17/9 η Κατερίνα Στικούδη, ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Σήμερα θα δείτε ωραία looks, εντυπωσιακά στυλ, γιατί και τα 9 κορίτσια λατρεύουν και αγαπάνε τη μόδα. Λέω 9, διότι σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα είναι μαζί μας», είπε.

Πηγή: Youweekly.gr

My Style Rocks: Έξαλλη η Τζένη Γεωργιάδου με τη βαθμολογία της

Καθόλου ευχαριστημένη δεν έμεινε η παίκτρια του My Style Rocks, Τζένη Γεωργιάδου με τη βαθμολογία που πήρε από τις συμπαίκτριες της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει νέος καβγάς στο ριάλιτι μόδας.

Αφορμή για το νέο καβγά στάθηκε η βαθμολογία που έβαλε η Τζένη Γεωργιάδου στην Γεωργία Βρανά. Η τραγουδίστρια αντέδρασε και εξήγησε πως δεν είναι αντικειμενική η βαθμολογία της.

Οι δυο παίκτριες λογομάχησαν για αρκετή ώρα και όταν η Γεωργία Βρανά βρέθηκε μπροστά στους κριτές, ο καυγάς συνεχίστηκε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να μπαίνει στη μέση και να λέει στην Τζένη Γεωργιάδου πως έχει ύφος.

Η Τζένη της απάντησε με "γαλλικά" και λίγο αργότερα ο καυγάς σταμάτησε.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share