Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αναστάτωση στο My Style Rocks: Για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Τι συνέβη;

17 Σεπτεμβρίου 2020 18:50
Αναστάτωση στο My Style Rocks: Για αυτό έφυγε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από το My style rocks, αποχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από έναν καβγά που είχε με τον Στέλιο Κουδουνάρη στο χθεσινό επεισόδιο που την έκανε να φύγει από το πλατό.

Μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να είχε γυριστεί εδώ και αρκετές ημέρες και η είδηση να είχε γίνει γνωστή, ωστόσο χθες το παρακολουθήσaμε στις οθόνες μας.

Σήμερα, 17/9 η Κατερίνα Στικούδη, ανακοίνωσε και επίσημα πως αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Σήμερα θα δείτε ωραία looks, εντυπωσιακά στυλ, γιατί και τα 9 κορίτσια λατρεύουν και αγαπάνε τη μόδα. Λέω 9, διότι σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν θα είναι μαζί μας», είπε.

Πηγή: Youweekly.gr

Αυτή είναι η νικήτρια της προηγούμενης (16/9) ημέρας

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks έφτασε στο τέλος του και βγήκε η νικήτρια της Τετάρτης 16/9 η οποία κέρδισε τον extra βαθμό για το Gala της Κυριακής.

Και σήμερα είδαμε στο πλατό, τόσο εντυπωσιακές εμφανίσεις, τόσο και τσακωμός, αλλά και άσους κυρίως από τον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος είχε έναν απίστευτο καβγά με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία αποχώρησε από πλατό.

Σήμερα λοιπόν, οι δυο πιο καλύτερες εμφανίσεις ήταν η Σοφιάννα και η Αρετή Λίς. Ωστόσο εκείνη που κέρδισε τον extra βαθμό, αφού την ψήφισαν οι περισσότερες συμπαίκτριες της, ήταν η Σοφιάννα.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share