Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

15 Σεπτεμβρίου 2020 20:48
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ακόμα ένα επεισόδιο του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ, My Style Rocks ολοκληρώθηκε και η Κατερίνα Στικούδη, μετά από την ψηφοφορία των παικτριών, ανακοίνωσε ποια είναι η νικήτρια της σημερινής ημέρας, η οποία παίρνει τον έξτρα βαθμό για το Gala. Ωστόσο, μόλις λίγη ώρα μετά την έναρξη του σημερινού επεισοδίου, άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε δύο παίκτριες, δείτε εδώ τι συνέβη.

Στις δύο πρώτες θέσεις βρέθηκαν η Αρετή Λις και η Έρη Λώλη ενώ στην τελευταία βρέθηκε για ακόμα μία μέρα, η Κωνσταντίνα Παγανή.

Οι παίκτριες ψήφισαν και τελικά ανέδειξαν νικήτρια την Έρη Λώλη η οποία έκανε ανατροπή με το look της και επέλεξε να φορέσει ένα αυστηρό κοστούμι.

My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας!

Μια ακόμη εβδομάδα στο My Style Rocks έφτασε στο τέλος της και μια είναι η κοπέλα που ξεχώρισε και βγήκε νικήτρια! Βέβαια η εβδομάδα να σημειώσουμε δεν γινόταν να μην κλείσει χωρίς εντάσεις. Όπως αυτή ανάμεσα στον Κουδουνάτη και την Τζένη που τσακώθηκαν άσχημα.

Στο σημερινό γκαλά οι παίκτριες είχαν σαν θέμα τον γάμο και έκανες πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις όμως μια έκανε καλές εμφανίσεις όλη την εβδομάδα.

Αυτή η παίκτρια δεν είναι άλλη από την Κορίνα Αδραμιτίδου!

Πηγή: youweekly.gr

Καβγάς χωρίς προηγούμενο στο My Style Rocks - Τι συνέβη;

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, με την εμφάνιση που έκανε η Αρετή Λις. Η Κωνσταντίνα Παγανή ξεκίνησε να της λέει τη γνώμη της και στη συνέχεια ξεκίνησε ένας πραγματικά άγριος καυγάς με τις δύο κυρίες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Η Αρετή Λις επέλεξε να φορέσει ένα ακόμα ακριβό σύνολο και τότε η Κωνσταντίνα Παγανή θέλησε να πει πως θα προτιμούσε να τη δει μία φορά με ένα πιο φθηνό ντύσιμο.

Η Αρετή με τη σειρά της αντέδρασε και είπε στην Κωνσταντίνα πως δεν γνωρίζει καν τα brands των ρούχων με εκείνη να της απαντά πως δεν την ενδιαφέρει να τις μάθει. Τότε η Αρετή είπε την ατάκα που ξεκίνησε τον καυγά, δηλαδή ότι είναι διαφορετική η Κωνσταντίνα από εκείνη.

Στη συνέχεια προσπάθησε να το εξηγήσει λέγοντας πως η Κωνσταντίνα είναι πιο juicy ενώ εκείνη είναι ψηλόλιγνη με την Κρητικιά παίκτρια να απαντάει πως είναι κι εκείνη juicy και συγκεκριμένα, plus size.

Το λόγο πήρε και η Έρη Λώλη η οποία υποστήριξε την Αρετή Λις ενώ και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκαθάρισε πως πολλές φορές η Κωνσταντίνα Παγανή είναι προσβλητική με τα λόγια της, ενώ χθες τσακώθηκε με την Τζένη Γεωργιάδου.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share