Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

My Style Rocks: Φωνές, εντάσεις και καβγάδες On air

Τι συνέβη;

8 Σεπτεμβρίου 2020 20:18
My Style Rocks: Φωνές, εντάσεις και καβγάδες On air

Μετά τον έντονο καβγά που είδαμε λίγες ημέρες πριν στο My Style Rocks άλλη μια ημέρα με φωνές, εντάσεις και καβγάδες είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, οι βαθμολογίες που πήρε από τα κορίτσια η Αρετή, δεν της άρεσαν καθόλου με αποτέλεσμα να έχει τελείως αντίθετη γνώμη από την Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία της έβαλε 2.

Μέχρι και το σχόλιο που έκανε για τα παπούτσια της, την έκανε έξαλλη και αντέδρασε με φωνές.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί:

My style rocks: Η μεγάλη νικήτρια και η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 6/9 το πρώτο Gala του My style rocks για τη φετινή σεζόν. Ποια κατάφερε με το στιλ της να βγει η μεγάλη νικήτρια και ποια δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το παιχνίδι;

Συγκεκριμένα, η πρώτη νικήτρια του παιχνιδιού η οποία κέρδισε τις 2.500 € ήταν η Σοφιάννα Σπινούλα. Η παίκτρια ξετρέλανε τόσο τους 4 κριτές , όσο και τις συμπαίκτριες της με αποτέλεσμα να της δώσουν πολλά 5άρια.

Ποια ωστόσο αποχώρησε από το My style rocks στο σημερινό Gala;

Οι δυο τελευταίες παίκτριες σε βαθμολογία, ήταν η Κατερίνα και η Κωνσταντίνα, καθώς την Βίκυ Μανώλη κατάφεραν να σώσουν με τις ψήφους τους τα κορίτσια. Η παίκτρια ωστόσο, που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη στιλιστική της επιλογή τους κριτές ήταν η Κατερίνα.

Πριν λίγες ημέρες να σημειώσουμε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήρθε σε λογομαχία με μία συμπαίκτριά της. Δείτε εδώ τι συνέβη.

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share