Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός στο My Style Rocks: Λιποθύμησε η...

Τι συνέβη;

4 Σεπτεμβρίου 2020 17:55
Χαμός στο My Style Rocks: Λιποθύμησε η...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ακόμα μία φορά, η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο My Style Rocks ήταν απλά επική. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η αγαπημένη παίκτρια έπεσε "λιπόθυμη", μόλις είδε πάνω στο πινακάκι, τον άσο που της έβαλε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Με ένα κόνσεπτ εμπνευσμένο από την πανέμορφη Κέρκυρα και με ένα κατακόκκινο outfit, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις, ενώ αυτές είναι οι νικήτριες της προηγούμενης ημέρας.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ωστόσο βρήκε πολλές αστοχίες στο look της παίκτριας και έτσι της έβαλε 1, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν το άντεξε και σωριάστηκε! Να σημειώσουμε βέβαια, πως χθες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήρθε σε λογομαχία με μία συμπαίκτριά της.

Πηγή: Youweekly.gr

My Style Rocks: Πρώην παίκτρια εμφανίστηκε στο Big Brother

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother και από το πλατό του Μεγάλου Αδερφού, πέρασαν διάφοροι συγγενείς και φίλοι των παικτών. Ανάμεσα τους μια παίκτρια του My Style Rocks.

Συγκεκριμένα, έκατσε στον καναπέ απέναντι από τον παρουσιαστή, και μίλησε για ένα φιλικό της πρόσωπο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι.

Ο λόγος για την Τζούλια Κόλλια, την οποία είδαμε, αλλά δεν αναγνώρισε κανείς.

Να σημειώσουμε πως απόψε το βράδυ θα δούμε ακόμη ένα επεισόδιο του Big Brother. Μια ημέρα πριν την ψηφοφορία αποχώρησης πρόκειται να δούμε στο σπίτι ακόμη έναν καβγά.

Πηγή: Youweekly.gr

Big Brother: Έπαιξε... μπαλίτσα και χάθηκε η ασυλία - Ο παίκτης που χούφτωνε την παρτενέρ του (photos)

Big Brother: Μάχη για την ασυλία έδωσαν χτες οι παίκτες του ριάλιτι σαν άλλο... Survivor!

Η δοκιμασία ήταν να κρατηθούν αγκαλιασμένοι δύο δύο οι 16 παίκτες πάνω σε στύλους και το ζευγάρι που θα έμενε τελευταίο θα κέρδιζε αυτόματα την παραμονή του στο σπίτι του Big Brother και για την επόμενη εβδομάδα!

Ωστόσο ένας παίκτης... εκμεταλλεύτηκε το θερμό αυτό τετ α τετ! Ο μερακλής της παρέας ήταν ο Χρήστος Βαρουξής, ο οποίος είχε για παρτενέρ την Ραμόνα! Η κάμερα έπιασε τον παίκτη αρκετές φορές να "χουφτώνει" την συμπαίκτριά του κάνοντας μάλιστα κίνηση προς τα οπίσθιά της! Η ίδια η Ρουμάνα παίκτρια φαίνεται να το απολάμβανε καθώς δεν αντιδρούσε, ούτε μετά το τέλος της δοκιμασίας του είπε κάτι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Big Brother: "Δεν θα με ξαναπροσβάλεις..." - Νέος άγριος καυγάς στο σπίτι

Big Brother: Πρώτη ψηφοφορία απόψε για αποχώρηση και τα αίματα ανάβουν για τα καλά στο σπίτι στο Μαρκόπουλο!

Νέα κόντρα με πρωταγωνίστρια την Άννα Μαρία, αυτή την φορά με άλλον... αντίπαλο! Ο λόγος για τον Δημήτρη Πυργίδη, με την δικηγόρο να καταφέρνει να βγάζει εκτός εαυτού ακόμα και τον πιο... κουλ και ήρεμο παίκτη του Big Brother!

Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση που θα τους δείξει ο ΣΚΑΙ σήμερα;

Δείτε το trailer από το σημερινό (03/09) επεισόδιο στο Athensmagazine.gr:

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share