Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks - Ο χορός της Ευρυδίκης που έβαλε "φωτιά" στον ΣΚΑΙ

Τους ξεσήκωσε όλους

3 Σεπτεμβρίου 2020 21:10
My Style Rocks - Ο χορός της Ευρυδίκης που έβαλε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τους «τρέλανε» όλους στον ΣΚΑΙ με τον "καυτό" χορό της πάνω στο πλατό.

Θέλει να έχει τα βλέμματα και τις κάμερες στραμμένες επάνω της και έδωσε ρεσιτάλ, κάνοντας τις υπόλοιπες παίκτριες να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

«Χώρισα! Χώρισα τον αντρούλη μου, όπως όλος ο κόσμος ξέρει και θέλω πλέον να γιορτάσω την ελευθερία μου με ένα πάρτι» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκειμένου να δικαιολογήσει την ενδυματολογική της επιλογή. «Καλώ, λοιπόν, στο σπίτι μου στην Κηφισιά όλα τα κορίτσια να κάνουμε pool party! Είμαι οικοδέσποινα και τις περιμένω».

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί. Στη συνέχεια έκανε ξανά πασαρέλα και ανέβασε την θερμοκρασία με το χορό της. Δείτε και ποιες ήταν οι δυο νικήτριες της ημέρας.

Πηγή: Youweekly.gr

My Style Rocks: Ποια ήταν η νικήτρια της ημέρας;

Η δεύτερη μέρα του My Style Rocks ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και η Κατερίνα Στικούδη ανακοίνωσε τη διαγωνιζόμενη που κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας και να πάρει τον 1 έξτρα βαθμό για το Gala της Κυριακής.

Οι δύο παίκτριες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία ήταν η Σοφιάνα Σπίνουλα και η Έρη Λώλη, ενώ η Βίκυ Μανώλη ήταν τελευταία - δείτε εδώ τον καυγά της Σοφιάνας με την Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια όλες οι παίκτριες ψήφισαν και νικήτρια βγήκε η Σοφιάνα Σπίνουλα, μία από τις παλιές παίκτριες του παιχνιδιού που επέστρεψε πολύ δυναμικά.

Πηγή: Youweekly.gr

My Style Rocks: «Σε βρίσκω σχεδόν αντιαισθητική»

Η νέα σεζόν του My Style Rocks ξεκίνησε και μαζί της, ο Στέλιος Κουδουνάρης άρχισε να μοιράζει άσους και τσουχτερά σχόλια. Μάλιστα σήμερα, ο σχεδιαστής μόδας δε δίστασε να χαρακτηρίσει μία παίκτρια, «σχεδόν αντιαισθητική».

Λίγες παίκτριες πρόλαβαν να βγουν στην πασαρέλα και σε όλες, έδωσε άσο, ενώ δεν έλειψαν και οι κόντρες. Μάλιστα, η εμφάνιση ενός φαβορί άφησε άφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο λόγος για την Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία έκανε μία όχι και τόσο καλή προσπάθεια με τον κριτή να της λέει λίγο πριν της δώσει τον άσο, πως την βρίσκει σχεδόν αντιαισθητική, ενώ εκείνη με τη σειρά της του είπε πως τον βρίσκει κάπως υπερβολικό.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share