Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks Gala - Highlights: Ο σαματάς, η νικήτρια της εβδομάδας και η αποχώρηση «έκπληξη» με κλάματα (Video)

Όλα όσα έγιναν!

21 Μαρτίου 2020 13:04
My Style Rocks Gala - Highlights: Ο σαματάς, η νικήτρια της εβδομάδας και η αποχώρηση «έκπληξη» με κλάματα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλα τα είχε το χθεσινό Gala στο My Style Rocks sto ΣΚΑΪ με μια παίκτρια ωστόσο να μην συνεχίζει στο ριάλι μόδας και να αποχωρεί με κλάματα. Έτσι όπως σε κάθε Gala είχαμε φυσικά και μια νικήτρια, ενώ δεν έλειψε και ο σαματάς ανάμεσα στις παίκτριες. Ενώ σε προηγούμενο επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος με μια παίκτρια

Ποια η νικήτρια της εβδομάδας στο My Style Rocks;

Το Gala με θέμα το τραγούδι, φαίνεται πως εντυπωσίασε όλες τις παίκτριες, οι οποίες έκαναν μοναδικές εμφανίσεις και συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες. Μία όμως ήταν αυτή που κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Τόνια Κούμπα, η οποία όπως τόνισε ήξερε πως ήταν στις ψηλές θέσεις, ωστόσο δεν περίμενε να είναι και αυτή που θα κερδίσει.Το look της και χθες αλλά και τις προηγούμενες μέρες κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει τους κριτές αλλά και τις συμπαίκτριές της.

My Style Rocks: Αυτή είναι η παίκτρια που βγήκε εκτός παιχνιδιού

Ακόμη μία εβδομάδα στο δημοφιλές παιχνίδι μόδα του ΣΚΑΪ τελείωσε, και ακόμη μία παίκτρια αποχώρησε από τον διαγωνισμό. Oι κριτές επωμίστηκαν αυτή την ευθύνη.

Η Αρετή, η Γεωργία και η Κιάρα, ήταν οι τρεις με τη χαμηλότερη βαθμολογία, οπότε οι κριτές επέλεξαν πως αυτή που θα ήθελαν να παραμείνει στο παιχνίδι είναι η Γεωργία και συνέχισαν μετά την ψηφοφορία ανάμεσα στην Αρετή και την Κιάρα. Αυτή λοιπόν που δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα και να χαιρετήσει για πάντα το παιχνίδι ήταν η Κιάρα.

Highlight ο σαματάς ανάμεσα σε Αρετή και Τόνια

"Σαματάς" επικράτησε στο πλατό του My Style Rocks ανάμεσα σε Αρετή και Τόνια. Οι δυο τους όπως ανέφεραν οι κριτές μάλλον έχουν κάποια κόντρα μεταξύ τους, μιας και τέτοιο σκηνικό δεν έχει ξανασυμβεί.

Η Τόνια κλήθηκε να σχολιάσει το βαθμό που έβαλε στην Αρετή, μιας και ήταν αρκετά χαμηλός, και εκείνη από ότι φάνηκε στην κάμερα δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα.

Την ώρα που προσπαθούσε να μιλήσει η Τόνια εκείνη έπεφτε πάνω στον λόγο της λέγοντας συνέχεια τη φράση «τα πολλά λόγια φέρνουν φτώχεια». Και από ότι σχολίασαν και οι υπόλοιπες παίκτριες, πρέπει να το είπε πάνω από 20 φορές.

 

Ροή ειδήσεων

Share