Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

My style rocks: Ξέσπασε η Ευρυδίκη - "Τα κορίτσια δεν μου λένε ξεκάθαρα… Δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο."

Νέο ξέσπασμα

19 Μαρτίου 2020 20:05
My style rocks: Ξέσπασε η Ευρυδίκη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Τι συνέβη και η παίκτρια δεν άντεξε και τα έβαλε με τις συμπαίκτριες της και τα όσα άκουσε από αυτές;

Δεν άντεξε και η Ευρυδίκη και λύγισε στον αέρα του My style rocks, αφού έκλαιγε με λυγμούς. Αφορμή στάθηκε η Μαρία Καζαριάν, η οποία μετά την κριτική των κριτών σχολίασε την παίκτρια. Η Καζαριάν είπε στον Στέλιο Κουδουνάρη: «Το ότι είπατε ότι "η μόνη αληθινή εδώ είσαι εσύ"

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε στην Μαρία Καζαριάν, ότι το να βλέπει μια κοπέλα με κατεβασμένα μούτρα δεν βοηθά στο να αναδειχθεί το σύνολο της.

Τότε η Ευρυδίκη είπε: «Κι εγώ πολλές φορές νιώθω αδικημένη με τον τρόπο που με βαθμολογούν τα κορίτσια…. Έχω δεχτεί και πάρα πολύ κακή κριτική. Νιώθω κι εγώ ότι δεν με αφήνουν να χαρώ… Είπε μια φορά και για εμένα καλά λόγια».

Μάλιστα, λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα.

«Απλά εγώ νιώθω άσχημα αυτήν τη στιγμή. Έχει εκφράσει παράπονο η Κορίνα, η Τόνια, η Μαρία… Το είπε και η Στέλλα αυτό. Όλα τα κορίτσια μου έκανα παρατήρηση για ένα σχόλιο που μου έκανε μια φορά ένας κριτής… Τα κορίτσια δεν μου λένε ξεκάθαρα… Δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο.».

Χθες εκτός από την Ευρυδίκη ξέσπασε και η Κιάρα σε κλάματα. H διαγωνιζόμενη άκουσε αρνητικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και παράλληλα έχασε 2,5 βαθμούς αφού όπως είπαν ήταν εκτός κόνσεπτ.

Όταν επέστρεψε στην θέση της ξέσπασε σε κλάματα, γιατί η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει αυτή την εβδομάδα είναι πολύ χαμηλή. Μπορείτε να δείτε εδώ ποια είναι η χθεσινή νικήτρια.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share