Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια εντυπωσίασε και ήταν η νικήτρια της ημέρας

Ο λόγος για την...

18 Μαρτίου 2020 20:54
My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια εντυπωσίασε και ήταν η νικήτρια της ημέρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό, μία παίκτρια κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από τις συμπαίκτριες. Δείτε και το ξέσπασμα της Κιάρας Μαρκέζη.

Τα κορίτσια που κατάφεραν με το στυλ τους κέρδισαν την κριτική επιτροπή αλλά και τις διαγωνιζόμενες για σήμερα ήταν η Στέλλα Πάσσαρη που συγκέντρωσε 11,1 βαθμούς, ενώ στην δεύτερη θέση υπήρξε ισοβαθμία ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Τόνια Κούμπα, αφού και οι δύο είχαν από 10,4 βαθμούς.

Οι υπόλοιπες παίκτριες αποφάσισαν πως εκείνη που τελικά θα πάρει τη νίκη και τον extra βαθμό για το επόμενο Gala σήμερα θα είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Κιάρα Μαρκέζη με 4,7 βαθμούς.

Απόφαση-σοκ για το My Style Rocks

"Παγώνει" προσωρινά από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ το My Style Rocks. Τι συνέβη και πότε θα σταματήσει το παιχνίδι μόδας να προβάλλεται στο κανάλι του Φαλήρου και πότε θα το δούμε ξανά. Ενώ, το Gala του My Style Rocks, ήταν γεμάτο εκπλήξεις, με την παίκτρια που τελικά αποχώρησε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ροή ειδήσεων

Share