Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

My Style Rocks: «Λιποθύμησε» η Ευρυδίκη με τη βαθμολογία του Στέλιου Κουδουνάρη!

Τι συνέβη;

13 Μαρτίου 2020 21:40
My Style Rocks: «Λιποθύμησε» η Ευρυδίκη με τη βαθμολογία του Στέλιου Κουδουνάρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αδιανόητο συνέβη και στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks, αφού η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δε δίστασε και λιποθύμησε μόλις είδε τον βαθμό που της έβαλε ο Στέλιος Κουδουνάρης για την προσπάθεια της, μετά από μία μακροσκελή κριτική!

Η εκρηκτική παίκτρια του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, συνηθίζει να τραβάει τα βλέμματα με τις ατάκες της και τα σχόλιά της και έτσι το σημερινό επεισόδιο δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Δείτε και ποια είναι η νικήτρια της ημέρας.

Έτσι, αφού ο Στέλιος Κουδουνάρης της έκανε μία μεγάλη κριτική σχολιάζοντας όλα τα κομμάτια που έχει στο look της, η Ευρυδίκη είδε στο πινακάκι τον βαθμό «1» και τα έχασε κανονικά! «Όλα αυτά για να μου βάλετε 1 κύριε Στέλιο μου;» είπε στον γνωστό σχεδιαστή, ενώ στη συνέχεια σωριάστηκε στο πάτωμα, προσποιούμενη πως λιποθύμησε.

My Style Rocks: Έξαλλες οι παίκτριες με το σχόλιο της Μαρίας Καζαριάν!

Χαμός έγινε και στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks με την Μαρία Καζαριάν, μιας και η εκρηκτική παίκτρια πέταξε μία ατάκα σκέτη φωτιά για τις συμπαίκτριες της, εξηγώντας πως η μια μεριά των παικτριών είναι πιο αδύναμη από την άλλη.

Δε σταματάει να ανάβει τα αίματα στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ η Μαρία Καζαριάν αφού για ακόμη μία φορά κατάφερε να κάνει έξαλλες τις συμπαίκτριές της. Δείτε και πώς η Κατερίνα Στικούδη τρέλανε τους πάντες.

Αυτή που έσπευσε να απαντήσει στο πικρόχολο σχόλιο της Μαρίας Καζαριάν, δεν ήταν άλλη από την Τόνια Κούμπα, η οποία άνηκε στη μερίδα των παικτριών που χαρακτηρίστηκαν αδύναμες.

Συγκεκριμένα, η Τόνια Κούμπα είπε πως όποιος δεν ξέρει να μιλάει χρησιμοποιεί επίθετα και πως όλες οι παίκτριες του My Style Rocks είναι δυνατές προσωπικότητες, με τη Μαρία Καζαριάν να εξηγεί πως αυτό που εννοούσε ήταν πως οι παίκτριες είναι αδύναμες μέσα στο παιχνίδι.

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια ήταν η νικήτρια της ημέρας με θρίαμβο!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, οι παίκτριες έκαναν μερικά δυνατά ντυσίματα, όμως μία ήταν αυτή που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας, παίρνοντας τον έξτρα βαθμό για το Gala. Δείτε και το ξέσπασμα της Κιάρας Μαρκέζη.

Η Στέλλα Πάσσαρη ήταν η παίκτρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία ενώ στην πρώτη θέση βρέθηκε η Κορίνα Αδραμιτίδου, με την Σοφιάνα Σπίνουλα να την ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Οι παίκτριες ψήφισαν, με τη συντριπτική πλειοψηφία να δίνει την ψήφο της στην Κορίνα και μερικές μόνο να ψηφίζουν τη Σοφιάνα.

Έτσι η Κορίνα Αδραμιτίδου αναδείχθηκε νικήτρια της ημέρας και πήρε έναν σημαντικό βαθμό για το Gala της Κυριακής.

My Style Rocks: Άγριος καυγάς μεταξύ των παικτριών!

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Μαρία Καζαριάν και η Σοφιάνα Σπίνουλα έβγαλαν "μαχαίρια" μιας και από μία πλάκα οι τόνοι ανέβηκαν με όλο το πλατό να αναρωτιέται, τι είναι στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους. Δείτε και το προηγούμενο ξέσπασμα του Στέλιου Κουδουνάρη.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο που έκανε η Σοφιάνα για το ντύσιμο της Μαρίας Καζαριάν, η οποία όπως φάνηκε παρεξηγήθηκε αρκετά από την κριτική της συμπαίκτριάς της.

Ενώ η Σοφιάνα της εξήγησε το λόγο που την επαίνεσε για τις αλλαγές που έκανε στο στιλ, η Μαρία Καζαριάν δε δέχθηκε τα λόγια της με τις δύο κυρίες να ανεβάζουν τους τόνους. Η Μαρία από τη μεριά της προσπάθησε να εξηγήσει τι συμβαίνει με το χιούμορ της, ωστόσο η Σοφιάνα της απάντησε πως έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί.

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια βγήκε σχεδόν ομόφωνα νικήτρια την Τετάρτη (11/3)!

Το επεισόδιο του My Style Rocks, της Τετάρτης κόπηκε απότομα λόγω του διαγγέλματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την νικήτρια να ανακοινώνεται σήμερα λίγο πριν ξεκινήσει το νέο επεισόδιο.

Την υψηλότερη βαθμολογία είχε η Ζάννα και η Αρετή, και έτσι οι υπόλοιπες παίκτριες κλήθηκαν να ψηφίσουν ποιο ήταν το look που τις κέρδισε για το black & white με χρώμα. Δείτε και το... bullying που υπήρξε στην πασαρέλα.

Όλες οι παίκτριες, εκτός από την Τόνια Κούμπα, ανέδειξαν νικήτρια τη Ζάννα, η οποία πήρε τον έξτρα βαθμό για το γκαλά της Κυριακής, ενώ όπως δήλωσε δεν περίμενε τόση στήριξη από τις συμπαίκτριές της.

«Κόλαση» στο My Style Rocks - «Εσύ δεν θα κρατήσεις ποτέ...»

«Κόλαση» έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ανάμεσα στη Θεοδώρα Ρούμπογλου, η οποία μπήκε μόλις χθες στο διαγωνισμό μόδας, και την Ζάνα.

Με ένα look εμπνευσμένο από ιππασία, η νέα παίκτρια βαθμολογήθηκε με 2 από την Ζάνα, με συνέπεια να δημιουργηθεί μια ένταση ανάμεσα στα κορίτσια. Αφορμή στάθηκε η ιδιαίτερα ακριβή τσάντα που κρατούσε η Θεοδώρα και η οποία δεν πήγαινε σχεδόν καθόλου με το υπόλοιπο σύνολό της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζάνα προσπάθησε να εξηγήσει στην Θεοδώρα τι ακριβώς δεν της αρέσει στη σημερινή της εμφάνιση, με την τελευταία να αντιδρά συνεχώς. «Δεν μπορώ τις τσάντες που μοιάζουν κάτι και δεν είναι…» ανέφερε χαρακτηριστικά η ξανθιά παίκτρια με την Θεσσαλονικιά να ανεβάζει τόνους: «Τι εννοείς; Ξέρεις τι brand είναι αυτή η τσάντα; Δεν σου θυμίζει, είναι», «Συγγνώμη φαίνεται ψεύτικη» απάντησε η Ζάνα, με την Θεοδώρα να της λέει πως δεν έχει για αυτό δεν ξέρει.

«Και βέβαια δεν έχω. 27 χρονών όχι δεν έχω βγάλει τόσα λεφτά. Σε κάποιους φαίνονται πιο ακριβά τα πράγματα πάνω τους και σε κάποιους άλλους όχι» δήλωσε η Ζάνα και τα κορίτσια άρχισαν να γελούν. «Εσύ δεν μπορείς ποτέ να κρατήσεις αυτή τη τσάντα, μάλλον και δεν θα την κρατήσεις» απασφάλισε η Θεοδώρα.

My Style Rocks: Η Έλενα Χριστοπούλου έμεινε ξυπόλυτη στο πλατό

Χαμός στο My style Rocks, καθώς η Έλενα Χριστοπούλου έμεινε ξυπόλυτη στο πλατό! Τι συνέβη και η κριτής έβγαλε τα παπούτσια της, την ώρα του γυρίσματος και σε ποια παίκτρια τα έδωσε;

Στο σημερινό επεισόδιο η Κορίνα Αδραμιτίδου προβλημάτισε με την εμφάνισή της την κριτική επιτροπή και της βρήκαν αρκετά λάθη.

Η Έλενα Χριστοπούλου έδωσε έμφαση στα παπούτσια που δεν της άρεσαν και δεν δίστασε να βγάλει τα δικά της και να τα δώσει στην διαγωνιζόμενη παραμένοντας ξυπόλητη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Κατερίνα Στικούδη τη βοήθησαν όχι μόνο να αλλάξει παπούτσια αλλά καταλάθος της έβγαλαν και το καλσόν της. Μιας και μιλάμε για το παιχνίδι δείτε ποια αποχώρησε οικειοθελώς

My Style Rocks: "Είναι για γέλια..." - Τι συνέβη μεταξύ Ευριδίκης και Κιάρας;

Χαμός επικράτησε για ακόμα μια φορά στο πλατό του My Style Rocks, καθώς υπήρξε νέα επίθεση κατά της Κιάρας από την Ευρυδίκη. Τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους και τι ήταν αυτό που ξεκίνησε τον πανικό στο πλατό;

Στο σημερινό επεισόδιο, είδαμε την Κιάρα Μαρκέζη να κάνει την πασαρέλα της υπό τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου όταν έρχεται η ώρα να την βαθμολογήσει να της βάζει 1, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε, «Χαίρομαι που χάρηκε και το διακωμώδησε, γιατί είναι για γέλια. Της έβαλε 1 γιατί την έχω υπερασπιστεί πολλές φορές στα social media που μου στέλνουν μηνύματα και μου λέει «είναι η τάδε και ο παππούς της είναι ο τάδε…» . Έχω πάρει πραγματικά θέση. Είναι κάτι που δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Έχω τοποθετηθεί εγώ για εσένα. Αυτό που έκανες τώρα νομίζω θα είναι κακό για εσένα. Είναι ένα άσχημο concept, που κοίταξες να το διακωμωδήσεις…».

Τότε η Κιάρα της απάντησε, «Από τη στιγμή που παίρνω πολλά hate comments για την οικογένειά μου, θεώρησα ότι κάτι που στον κόσμο φαίνεται αρνητικό, εγώ πρέπει να δείξω ότι δεν με ενδιαφέρει και ότι δεν είναι κακό για εμένα. Δεν το διακωμωδώ καθόλου….».

Με την Ευρυδίκη να κλείνει την συζήτηση λέγοντας, «Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς, όπως κάνεις τόσο καιρό. Επειδή εσύ δεν ευθύνεσαι καθόλου για ότι έχει γίνει, δεν θα έπρεπε να αναφερθείς σ’ αυτό. Επειδή εγώ σε έχω υπερασπιστεί νομίζω ότι τώρα αδικείς τον εαυτό σου…» .

Και μιας και μιλάμε για το My Style Rocks εσείς ακούσατε για την νέα οικειοθελής αποχώρηση - "βόμβα" που μάθαμε πρόσφατα; Δεν το περίμενε κανείς!

 

My Style Rocks

Ροή ειδήσεων

Share